Howard Shore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: Howard Shore
Na Eastern Promises nie liczęDanielosVK pisze:Hę? Skąd wiesz, jaki ten film będzie?

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Serio?bladu pisze:Na Eastern Promises nie liczę

Hę?j.w. pisze:Chciałbym, nadal oczekuje projektu wielkiego jak wspomniany przez Ciebie King Kong
Nie.j.w. pisze:wyszedł w ogóle jakiś kompletny reject zawierający muzykę z tego filmu ?
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
score z nowego Crona wydaje sobie Shore sam na cd 9.09. i jeszcze ładnie sobie słodzi 
The 2014 film Maps to the Stars connects the savage beauty of writer Bruce Wagner's Los Angeles with the riveting film making of director David Cronenberg and a stellar ensemble cast to take a tour into the darkly comic heart of a Hollywood family chasing celebrity, one another and the relentless ghosts of their pasts. The result is a modern Hollywood Gothic at once about the ravenous 21st Century need for fame and validation. Howard Shore's breathtaking score emphasizes the yearning, loss and fragility that lurk in the shadows underneath.

The 2014 film Maps to the Stars connects the savage beauty of writer Bruce Wagner's Los Angeles with the riveting film making of director David Cronenberg and a stellar ensemble cast to take a tour into the darkly comic heart of a Hollywood family chasing celebrity, one another and the relentless ghosts of their pasts. The result is a modern Hollywood Gothic at once about the ravenous 21st Century need for fame and validation. Howard Shore's breathtaking score emphasizes the yearning, loss and fragility that lurk in the shadows underneath.

#FUCKVINYL
Fajnie, Cosmopolis, nagroda w Cannes i recki filmu wieszczą coś naprawdę udanego 

W sensie, że fajny Cosmopolis nastawia pozytywnie na kolejną udaną pracę na linii Shore-Cronenberg 

aha. troszkę naciągane to tłumaczenie bo ten duet zrobił razem z pińcet filmów, ale ok 

#FUCKVINYL
Ale ten był ostatni i dobrze po nim rokuje 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Yep, yep Mystery dobrze pisze. Przy czym przy Cosmopolis to i Metric sporo pomogło. W każdym razie liczę na ciekawy score i jak mi się bardzo spodoba, albo bardzo mnie zainteresuje to może i recenzję napiszę i potem mnie Danielos zjedzie, że za krótka i za mało treściwa.
W każdym razie czekam.

W każdym razie czekam.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Jak ocena będzie adekwatna to przymknę oko.recenzję napiszę i potem mnie Danielos zjedzie, że za krótka i za mało treściwa.![]()

Fe.
w swojej wytwórni Shore wyda w tym roku oznaczone jako "The Complete Original Score - Remastered" scory z: Crash , Dead Ringers i Naked Lunch. wszystkie wyjdą 15.10.
#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Wow! Dead Ringers! Rewelacja.
Pozostałe dwa tytuły mnie raczej nie interesują, bo na podstawowych wydaniach jest chyba wszystko, czego do szczęścia potrzeba. No ale Dead Ringers, mniam mniam.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Tak, Dead Ringers, Se7en i Scanners to wielka trójka Shore'a, która zasługuje na porządne wydania. Wierzę, że doczekamy się wszystkich.