John Williams
- bartex9
- Spec od additional music
Re: John Williams
A tu fotka z przygotowań do sesji nagraniowej: https://twitter.com/JKMSlibrary/status/ ... 24/photo/1
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Violin
A jakże mogłoby być inaczej przy takiej tematyce.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
No violin to jest w prawie w każdym scorze 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Strasznie mnie przeraża Wasza (nie)znajomość A Single Mana (Adam EPIC FAIL), przecież to jest czysty Abel! Ten kawałek zwiastuna od 0:25 do 0:55 to utwór Daydreams
A użycie score'u Abla nie oznacza od razu rejectowania Williamsa, trochę Was poniosło 
Proponuję małą powtórkę Abla przed FMFem

Proponuję małą powtórkę Abla przed FMFem

Ostatnio zmieniony czw sie 22, 2013 13:43 pm przez hp_gof, łącznie zmieniany 1 raz.
Toż przecież ja i Wawrzyniec już zdążyliśmy się na to zwrócić uwagęhp_gof pisze:Strasznie mnie przeraża Wasza (nie)znajomość A Single Mana, przecież to jest czysty Abel! Ten kawałek zwiastuna

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Wy jakoś uratowaliście swój honor
Aczkolwiek nie byliście pewni
Trzeba było się założyć z Adamem, krzewicielem miłości do rodzimych twórców muzyki filmowej
No heloł, gdzie tu Schindler i Geisha
Danielos, zaraz Cię pacnę czymś! 

to jest Abel? ło jezu... ok, to zwracam honor Dżonowi, ale podtrzymuję słowa że dupy ten temat nie urywa 

#FUCKVINYL
No napisałem, że w jednym fragmencie leci żywcem Single Manhp_gof pisze:Wy jakoś uratowaliście swój honorAczkolwiek nie byliście pewni
Trzeba było się założyć z Adamem, krzewicielem miłości do rodzimych twórców muzyki filmowej
No heloł, gdzie tu Schindler i Geisha

bo ja jestem prosty chłop
honor zwrócony.

Ostatnio zmieniony czw sie 22, 2013 13:49 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W ostatnim czasie popularność Abla zyskuje na rozmiary Briana Tylera. Tak też zamiast tu offtopić Danielos mógłby np. założyć temat o Craigu Armstrongu.
I proszę mi tutaj nie offtopić, to jest temat poświęcony Johnowi Williamsowi. I jakby co nie liczcie, że za temptrack posłużył "A Single Man"

I proszę mi tutaj nie offtopić, to jest temat poświęcony Johnowi Williamsowi. I jakby co nie liczcie, że za temptrack posłużył "A Single Man"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
A jeśli tak to już się przygotowuję na score Johna. Żeby tylko nie było americany:Wawrzyniec pisze: I jakby co nie liczcie, że za temptrack posłużył "A Single Man"