John Williams
Re: John Williams
Nie twierdzę, że to nie może być John, ale żeby od razu mówić, że to odgrzewany kotlet (o ile to faktycznie John)...
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
no sorry ale przecież to przeróbka dwóch powyższych 
a jesli to nie John to po co płacić za licencje takiego utworu jak można było wziąśc od Johna? stąd zaryzukuję że to jednak fragment tego nowego scoru

a jesli to nie John to po co płacić za licencje takiego utworu jak można było wziąśc od Johna? stąd zaryzukuję że to jednak fragment tego nowego scoru

Ostatnio zmieniony śr sie 21, 2013 20:38 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
Mi to bardziej Korzeniowskim wieje niż Gejszą czy Schindlerem. Fragment koło 50 sekundy to prawie jak z Single Mana.
mogę zrobic ankiete, ale jestem w stanie isę założyć że to track JOhna
jak nie, to zwrócę honor ale dupy ten temat nie urywa 

#FUCKVINYL
No możliwe, że to Williams, tylko nie wiem gdzie ta domniemana "Johnowość"/odgrzewane kotlety, a końcówka to już taki Williams, że hoho.
z kotletami chodziło mi o to że brzmi jak Schindler i Gejsza
nie było to w złym świetle podane 

#FUCKVINYL
Bo ktoś solo zasuwa na smykach to od razu Schindler czy tam Gejsza? Nie przesadzajmy 

- bartex9
- Spec od additional music
Na jwfan.com twierdzą, że to nie John. Zresztą mi też wydaje się to mało prawdopodobne. Po za tym sesja nagraniowa dopiero za jakiś miesiąc będzie
No czyli już na 100% wiadomo, że to nie John.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja tam słyszę chyba "A Single Mana" Korzeniowskiego, a nie Williamsa.
A trailer zapowiada ciekawy film. Może ckliwy i sentymentalny, ale gra tam Geoffrey Rush, więc tym bardziej idę do kina.
Hm, może by tak założyć osobny temat? Ale oczywiście najpierw musiałbym uzyskać zgodę i przyzwolenie z WASZEJ strony.

Hm, może by tak założyć osobny temat? Ale oczywiście najpierw musiałbym uzyskać zgodę i przyzwolenie z WASZEJ strony.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
No mówiłem, że to Korzeniowskim pachnie. Jeszcze się okaże, że tak z jak z opóźnieniem dowiedzieliśmy o angażu Johna do tego filmu tak samo z opóźnieniem się dowiemy o tym, że Korzeń idąc za ciosem teraz Williamsa wykopałWawrzyniec pisze:Ja tam słyszę chyba "A Single Mana" Korzeniowskiego, a nie Williamsa.![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To ja w takim razie nie będę na razie zakłada tematu. Podobnie jak z tym Williamsem i afroamerykańskim Zimmerem, poczekamy na oficjalne premiery i wtedy zaczniemy pompować baloniki. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys