John Williams
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: John Williams
Podobno ostatnio w jakimś wywiadzie się skarżył, że chciałby pisać więcej muzyki, ale poza Spielbergiem nikt go tak naprawdę nie prosi.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
To chyba najfajniejszy soundtrackowy news tego roku.
Jak udało im się utrzymać to w tajemnicy, nie pojmuję. Wprawdzie film wygląda na taki standardowy williamsowski projekt dramatyczno-historyczny z dzieckiem w roli głównej, więc szczęka nie opada może na widok tego angażu, ale i tak super. 

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Boją się tego, że muzyka może być lepsza od filmu i biorą innychPaweł Stroiński pisze:Podobno ostatnio w jakimś wywiadzie się skarżył, że chciałby pisać więcej muzyki, ale poza Spielbergiem nikt go tak naprawdę nie prosi.

Obok newsa potwierdzającego, że bierze epizody VII-IXMarek Łach pisze:To chyba najfajniejszy soundtrackowy news tego roku.![]()

Pewnie, zważając na to jak rzadko otrzymujemy jego nowe prace. Na takie rzeczy się czekaMarek Łach pisze:Wprawdzie film wygląda na taki standardowy williamsowski projekt dramatyczno-historyczny z dzieckiem w roli głównej, więc szczęka nie opada może na widok tego angażu, ale i tak super.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Williams i tak się świetnie dostosował do nowych trendów kinowych.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Tak to prawda, tym bardziej szanuję staruszka, że się nie poddaje i walczy do końca 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
żydzi pod schodami
to horror jakiś
żartowałem, za stary jestem na tych poprawiaczy historii, no nieważne, niech sobie Big John pisze, tylko żeby pomysł jakiś na to był poza chęcią zanudzenia słuchacza na śmierć
o czym innym chciałem, kolejną zapomnianą płytkę znalazłem na wiadomym forum, już sobie używexa zamówiłem

http://www.youtube.com/watch?v=csVSW8iI5pU
dobry zestaw, poza sobą John gra ludzi, którzy w głównej mierze ukształtowali Johnowy styl

o czym innym chciałem, kolejną zapomnianą płytkę znalazłem na wiadomym forum, już sobie używexa zamówiłem

http://www.youtube.com/watch?v=csVSW8iI5pU
dobry zestaw, poza sobą John gra ludzi, którzy w głównej mierze ukształtowali Johnowy styl

A te utwory to jakieś znaczące osiągnięcia tych panów?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
niespecjalnie
flirty z wyspiarską etniką, bliższe dalsze, ten numer Vaughana jest super znany (na pewno bardziej niż Jane Big Johna
) ale to jest "aranż" tradycjonala wprost. tak, czy siak fajna płyta, z sensem, a nie jakiś tam składak
ps. dalej nie mogę znaleźć jakiejś sensownej dyskografii Williamsa z wszystkimi tymi płytami rok po roku, a to fajne rzeczy są

ps. dalej nie mogę znaleźć jakiejś sensownej dyskografii Williamsa z wszystkimi tymi płytami rok po roku, a to fajne rzeczy są

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Przy okazji mojej recenzji A Place in the Sun Waxmana, wrzucam tutaj link z bardzo fajnym wykonaniem suity z tamtego filmu pod batutą Williamsa. Moc. 
http://www.youtube.com/watch?v=5UkwEF9DjLY

http://www.youtube.com/watch?v=5UkwEF9DjLY
btw, jakbyście byli dokładni w newsie to powinniście podać że to pierwszy projekt Dżona nie związany z Szpilbergiem, Lucasem i Harry Potterem od czasów Patrioty z 2000 r 

#FUCKVINYL
Jemu raczej o reżyserkę chodziło.
Spielberg to miał setki filmów jako producent, już nie wspominając o tym, że Williams zrobił Gejsze ze względu na sentyment do książki, a nie ze względu na Stevena.
Kaonashi pisze:
no własnie, epic fail KnasziegoSzczypior pisze:produkcji Spielberga

#FUCKVINYL
Dobrze wiem, że Ci o reżyserkę chodziło