Lincoln to będzie kolejny Szeregowiec Ryan, zresztą klasyczny kawałek, na którym cały Szeregowiec (poza Hymnem) jest oparty, nazywa się Lincoln Portrait.muaddib_dw pisze:Ja również stawiam na Konia Bojowego. Jeśli Linkoln będzie tak dobry jak Patriota (a pewnie lepszy jak znam Johna), to już będzie kolejny dzień dziecka dla mnie
John Williams
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Kurczę, to miałem albo jakieś złe info, albo przesunęli od czasu gdy ostatni raz patrzałem.
Swoją drogą ciemno widzę ten film, skoro Jackson zamierza tam wcisnąć Galadriel, Froda i Legolasa...
Ostatnio zmieniony wt lut 22, 2011 18:44 pm przez DanielosVK, łącznie zmieniany 1 raz.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Premiera "Hobbit Par1, the" będzie za niecałe 2 lataDanielosVK pisze:Już w tym roku jest pierwsza część. Film jest podzielony na dwie części.
A to oznacza podwójną dawkę dzieła doskonałego.

To poczekasz..premiera: 19 grudnia 2012 (Świat)
Ostatnio zmieniony wt lut 22, 2011 19:06 pm przez Arthur, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Danielos - świetny avatar! To jest kompozytor, a nie jakiś tam Dżony.
Bo Spielberg się skończył na Monachium, czyli jeszcze wcześniej jak Williams.Marek Łach pisze:Tak swoją drogą, nie wiem jak was, ale mnie zupełnie nie ruszają te projekty Spielberga - zarówno tegoroczne, jak i te planowane na przyszłość. Kino familijne Tin Tin na podstawie historyjek, na których się nie wychowałem - zupełnie mi obojętne
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Taa ...Mefisto pisze:
Bo Spielberg się skończył na Monachium, czyli jeszcze wcześniej jak Williams.
od tamtego czasu nakręcił tylko Indiane Jonesa IV,który to robiony był pod wyraźne dyktando Lucasa,więc do Spielberga nic nie mam a film,pomimo pewnych wad,lubię
ja jednak liczę na ' Tin Tina " - kino przygodowe,podróże,Williams ma się gdzie wykazać ;P
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Fani, nie fanboye. Ja nie jestem niczym fanboyem, tylko fanem, miłośnikiem, wielbicielem, adoratorem, czy jak to tam chcecie nazwać. Gdyż niestety słowo "fanboy" sam w sobie już ma negatywne, pobłażliwe, ironizujący, lekceważące znaczenie. A szkoda, zwłaszcza, że nazywanie fanów "Star Wars" fanboyami jest powszechne, to jednak niestety słowo to mi się źle kojarzy i dlatego też nigdy nie używam jego wobec swojej skromnej osoby.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Heh,ja akurat Williamsa cenie za to,że potrafi napisać " Star Wars "," Indianę Jonesa " ,itp. a także " Seven Yers in Tybet "," Angela Ashes " czy ' Memoris of a Geisha "DanielosVK pisze:Chyba nie mniej niż Williams. Tylko na zupełnie innej płaszczyźnie niż Williams. Williams - epickie tematy, głośna orkiestra, raczej to głównie, zaś Glass minimalizm. Chyba jasne?