John Williams
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: John Williams
Ktoś mógłby mi ładnie wyciąć ostatni sekundy wywiadu, abym mógł wklejać do tematu "Man of Steel", kiedy znowu się pojawią teksty o złym Zimmerze?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
I będą 2 lata nakręcania hypu, a później rozczarowanie jak z HobbitemWojtek pisze:No że John mówi że chce nowe SW robić i to jest uber

Spokojnie, do 7. epizodu nie będzie, ale jeszcze będą następnekiedyśgrześ pisze:To w końcu nie będzie wypasionych zapadających na długo w pamięć megatematów Gajczina, jak mi przykro

http://youtu.be/wdmkBzhmswUWawrzyniec pisze:Ktoś mógłby mi ładnie wyciąć ostatni sekundy wywiadu, abym mógł wklejać do tematu "Man of Steel", kiedy znowu się pojawią teksty o złym Zimmerze?
A i jeszcze fragment o obecnej filmówce:
http://youtu.be/evUUy2pPRtQ
np. dla lisa

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
O ile nie wiem, jakie są relacje między Williamsem a Hansem, to sądzę, że był tu raczej kurtuazyjny.
No, chyba że Williams lubi muzykę Hansa skądś tam (może mu Spielberg nawciskał, że Hans to geniusz, przecież Steven jest fanbojem Crimson Tide!)
No, chyba że Williams lubi muzykę Hansa skądś tam (może mu Spielberg nawciskał, że Hans to geniusz, przecież Steven jest fanbojem Crimson Tide!)
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Może być coś na rzeczy, bo Spielberg ponoć uwielbia Hansa i chce z nim współpracować po odejściu Big Johna ... 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Lata temu krążyły plotki, że to Hans miałby zostać nadwornym kompozytorem po Johnie.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Spielberg autentycznie powiedział w wywiadzie:
"Gdyby nie moja przyjaźń i lojalność do Johna Williamsa, większość moich ostatnich filmów zrobiłbym z Hansem Zimmerem".
"Gdyby nie moja przyjaźń i lojalność do Johna Williamsa, większość moich ostatnich filmów zrobiłbym z Hansem Zimmerem".
- Wojteł
- John Williams
No proszę, a ja zawsze myślałem, że dlatego, że Williams jest obecnie chyba najlepszym żyjącym kompozytorem filmowym, zdobył dla filmów Spielberga trzy oskary (o nominacjach nie wspominając) i współpracując ze Stevenem popełnił multum mega znanych i lubianych tematów
Czyżby Spielberg wzorem Scottów miał na starość jakieś problemy ze słuchem? 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale frajer z tego Spielberga. Zimmer by wziął robotę i rozdzielił pomiędzy chłopaków, albo mu wcisnął któregoś z młodych "rokujących". 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Albo napisałby dwunutowy temat dla Tintina i przez pół roku kręcił PR, że to jest "muzyczna przepowiednia" 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Jako motyw przewodni wykorzystał by odgłos pstrykania fotki, przecież do film o reporterzeWojtek pisze:Albo napisałby dwunutowy temat dla Tintina i przez pół roku kręcił PR, że to jest "muzyczna przepowiednia"

hmmm ... może Spielberg słuchał tylko " Cienkiej Czerwonej Linii " i myślał, że Zimmer nadal pisze prace na podobnym poziomie?

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Taaaaaaaaaaaaaa, a poza "Crimson Tide" i "The Thin Red Line", to Spielberg nic innego Zimmera nie zna. "Gladiatora" na pewno, nie widział i nie słuchał (zaglądnijcie do książeczki), tak samo jak i "Inception" i w ogóle trylogię Batmanów...

#WinaHansa #IStandByDaenerys
W 1993 roku najlepszym kompozytorem wg Stevena był Williams. Teraz widzę, że mu się odmieniło 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.