A o nowym projekcie Spielberga to ja pisałem, ze smutną emoticoną, gdyż to pewnie na 88% oznacza nici z "Robocalypse".

no mam i ja, ale cholera gdybym niechcący nie wpadł na temat, to bym nawet nie zaczął szukać, do kitu takie forum z pudelkiem zamiast ważnych infoAdam pisze:mam24-bit 96 kHz - razem zajmuje 1,7 Gb - jakość miażdży konstrukcje mózgu
Kurde Adam jakbyś coś wspomniał dwa tygodnie temu to 192kHz też by było, ale się zmyłoAdam pisze:mam24-bit 96 kHz - razem zajmuje 1,7 Gb - jakość miażdży konstrukcje mózgu
to widzę, że podobnie jak Adam Ty również już jedynie na troll mode leciszTemplar pisze:Ja se skombinowałem właśnie te 192 kHz w AIFF, tylko 5,23 GB
Zawsze mogę Ci dostarczyć na 2 DVD gdzieś na mieściekiedyśgrześ pisze:to widzę, że podobnie jak Adam Ty również już jedynie na troll mode leciszbyło powiedzieć, że jest coś takiego
Z 99% ludzi nie odróżni dobrego AAC 320 kb/s od FLACakiedyśgrześ pisze:Adam to nie chodzi o "sraple", ludzie nie rozróżniają tego studyjnego materiału od CD, UDOWODNIONE![]()
![]()