Tom Holkenborg (Junkie XL)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Tom Holkenborg (Junkie XL)
Bo to Junkie XL. Adam nie masturbuje się do twórczości Junkiego i do twórczości Johannssona.
Nie słuchałem tego jeszcze - miałem intensywny tydzień i nie było kiedy.
Ale to jego surfingowe Distance jest dobre, molestuje Lakeshora o wydanie CD, bo wiem i widziałem fotę że wyszło w digipaku CD-promo, ale XS to nie mój kumpel, więc nie mam sobie jak tego załatwić
Retrosynthy są - z reguły - zawsze dobre
#StayRetro
Ale to jego surfingowe Distance jest dobre, molestuje Lakeshora o wydanie CD, bo wiem i widziałem fotę że wyszło w digipaku CD-promo, ale XS to nie mój kumpel, więc nie mam sobie jak tego załatwić

Retrosynthy są - z reguły - zawsze dobre

#StayRetro
NO CD = NO SALE
Jak zdradza pierwszy zwiastun "ALITA: BATTLE ANGEL", muzę robi Tom:
https://www.youtube.com/watch?v=CqYfXOYqzy4
https://www.youtube.com/watch?v=CqYfXOYqzy4
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK, to przyszło znikąd.
Podobnie jak sam trailer, który mnie nie zachwycił i zupelnie sobie inaczej to wyobrażałem. I o co chodzi z ty
i wielkimi oczyma? Ja wiem, że to adaptacja anime, ale wygląda jakby Margaret Keane to kręciła. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
W sumie mamy odpowiedź na nurtujące pytanie jak wyglądaliby Ci wszyscy Japończycy przedstawiani w mangach i anime w rzeczywistości, trochę creepy 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Z tymi oczami to mi się przypomniał rysunek Mleczki

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
nie chcę nic mówić, ale ten film produkuje Cameron i Landau <boje się>
jak Avatara 2 będzie też robił XS, to kończę z filmówką, kurwa.

jak Avatara 2 będzie też robił XS, to kończę z filmówką, kurwa.

NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
To byłby chyba większy szok dla środowiska niż nius, że Hans Zimmer będzie robił muzę do filmu o Supermanie. 

nie wierzę, że taki wizjoner kina mógłby tak upaść... to by był szok kulturowy na poziomie wynalezienia płyty CD...
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Cameron jest trudnym w obyciu i we współpracy reżyserem. Istniałoby więc prawdopodobieństwo, że JXL sam odszedłby z projektu nie wyrabiając psychicznie. 

Tom w branży zdaje się uchodzić za taki substytut Hansa, namaszczonym zresztą przez samego mistrza. Skoro nie możemy mieć Zimmera to bierzemy Junkie i jego popularność i coraz to nowsze projekty tylko to potwierdzają.nie wierzę, że taki wizjoner kina mógłby tak upaść... to by był szok kulturowy na poziomie wynalezienia płyty CD...
Druga sprawa, że James będzie pewnie chciał kogoś na wyłączność, słuchaj robię Avatary, na razie dwa, podpisujemy kontrakt, chcę Ciebie na lata 2019-2021, masz być dla mnie zawsze dostępny itp, mało które duże nazwisko, będzie mogło przystać na takie warunki, dlatego cały czas wydaje mi się, że najbliżej będzie tu emeryt Silvesti

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mystery podsunął mi bardzo ciekawą teorię.
A minaowicie wcale nie jest wykluczone, że James Cameron jako producent chciał własnie Hansa Zimmera do tego filmu. Hans tradycyjnie powiedział, że nie może, nie chce itd. ale zaoferował kogoś w zamian, na zasadzie: "Ja nie mogę, ale weź Junkiego!".
Ale sam fakt, że w filmie produkowanym przez Camerona znalazł się ktoś z RCP, to może nasuwać pewne przemyślenia, jaki bada teren pod "Avatara 2". I może myśli o samym Big Bossie
A minaowicie wcale nie jest wykluczone, że James Cameron jako producent chciał własnie Hansa Zimmera do tego filmu. Hans tradycyjnie powiedział, że nie może, nie chce itd. ale zaoferował kogoś w zamian, na zasadzie: "Ja nie mogę, ale weź Junkiego!".
Ale sam fakt, że w filmie produkowanym przez Camerona znalazł się ktoś z RCP, to może nasuwać pewne przemyślenia, jaki bada teren pod "Avatara 2". I może myśli o samym Big Bossie

#WinaHansa #IStandByDaenerys