Nie, robi to jeden z asystentów.
John Powell
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: John Powell
To tym bardziej można pochwalić za wydanie. Chociaż wątpię, aby Powella do nagród nominowali skoro już przy świetnej dwójce nie miał nominacji.DanielosVK pisze: ↑czw lis 21, 2019 23:19 pmNo łyknąłem tego FYCa, niemal jota w jotę to samo co na albumie, tylko inaczej pocięte (na albumie niektóre kawałki są splecione w zgrabne suitki) i w chronologicznej kolejności, czasem pomijalnie zmieniony aranż. Dodatkowego materiału jest raptem 2 minuty i nic specjalnie one nie wnoszą. Ale geniuszu i tak zawsze posłuchać fajnie.![]()
Na szczęście są jeszcze FilmMuzy.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Akurat na razie, trzeci "Smok" to najlepszy score roku.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Bez wątpienia score roku na ten moment, ale czy to Akademię obchodzi... 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie rok zbliża się ku końcowi i sam myślę jakie prace były w nim najlepsze. I w sumie rzeczywiście może to być trzeci Smok.
Nowy rok też Powell rozpocznie z nową pracą y czyżby znowu najlepszą?
Trochę tylko szkoda, że jeżeli chodzi o popularność, box-office i krytyków to różnie ze score'ami Powella bywa i na razie starczyło na jedną nominację do Oscara.
Nowy rok też Powell rozpocznie z nową pracą y czyżby znowu najlepszą?

Trochę tylko szkoda, że jeżeli chodzi o popularność, box-office i krytyków to różnie ze score'ami Powella bywa i na razie starczyło na jedną nominację do Oscara.
- Wojteł
- John Williams
Zastanawiam się, czy inny Johnneł będzie miał szansę machnąć godnego pretendenta do miana score'u roku, ale biorąc pod uwagę, jakim clusterfuckiem i produkcyjnym koszmarkiem ponoć są nowe SW, to Powell chyba może czuć się dość pewnie 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Ten inny Dżoneł dostanie noma automatycznie, za nazwisko i za film.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oba Dżony się i tak dobrze rozumieją, gdyż oboje pracowali dla Disney Lucasfilm. Przemontowywanie, produkcyjne koszmary itd. są im znane.
- lis23
Zapomniałem, że Powell, obok "Solo" robił też dla Disneya "Bolta", kiedyś płyta była za dyszkę w Empiku ale ją przegapiłem.
Z Powellem jest taki problem, że On robi muzykę do małej ilości filmów, więc nie jest tak rozpoznawalnym i rozchwytywanym kompozytorem, jak np. Giacchino.
Jeśli już mowa o Williamsie to jestem ciekaw, jak On połączy te wszystkie tematy z całej Sagi?
Z Powellem jest taki problem, że On robi muzykę do małej ilości filmów, więc nie jest tak rozpoznawalnym i rozchwytywanym kompozytorem, jak np. Giacchino.
Jeśli już mowa o Williamsie to jestem ciekaw, jak On połączy te wszystkie tematy z całej Sagi?
Spoiler:
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wojteł
- John Williams
Kurwa Lisu, ale takie rzeczy dawaj w spoiler, nawet jak to plotki. To nie jest pierwszy raz, jak takie coś robisz.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wspominając, że akurat te postacie nie mają nic wspólnego z filmografią Johna Powella. No chyba, że może jest ich fanem, albo Hans był jego Darthem Sidiousem i dawał mu additionale do robienia mówiąc przy tym "Dew It!"

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jestę medium.
Parę postów wyżej pisałem o Johnie Powellu i Johnie Williamsie i co się dzieję chwilę później? John Powell wrzuca na swojego Instagrama i Facebooka takie zdjęcie z sesji nagraniowej "The Call of the Wild":

Parę postów wyżej pisałem o Johnie Powellu i Johnie Williamsie i co się dzieję chwilę później? John Powell wrzuca na swojego Instagrama i Facebooka takie zdjęcie z sesji nagraniowej "The Call of the Wild":

- lis23
Sorki, jakoś mi wyleciało z głowy, żeby to oznaczyć jako spoiler ...
Są to plotki, krążące po sieci od kilku miesięcy, jest już nawet cała fabuła na Gg ale już nic nie będę pisał
Są to plotki, krążące po sieci od kilku miesięcy, jest już nawet cała fabuła na Gg ale już nic nie będę pisał

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

ja bym nie wrzucał, bo to oznacza, że Williams po nim poprawiaWawrzyniec pisze: ↑ndz lis 24, 2019 01:07 amParę postów wyżej pisałem o Johnie Powellu i Johnie Williamsie i co się dzieję chwilę później? John Powell wrzuca na swojego Instagrama i Facebooka takie zdjęcie z sesji nagraniowej "The Call of the Wild":

#FUCKVINYL