Kompozytorzy razem
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Kompozytorzy razem
Nie chciałbym być uszczypliwy, ale obecny JNH jako kontrast do Batesa chyba niestety średnio pasuje.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
@Tomek - ja go nie bronię i nie mówię że to nie jest zły kompozytor, jest co napisałem, tylko zwróciłem uwagę na fakty i że nie ma po co rzucać zaczepek bo mijają się one z prawdą - ten koleś ma co robić i zarabia w biznesie spore pieniądze, a Ty piszesz o nim jakby mieszkał pod mostem i żebrał.
@Danielos - kontrast pasuje, choć nie bądźmy aż tak brutalni, inną sprawą jest to że Howard w tym roku to największe rozczarowanie roku i powinien wygrać bez dyskusji. (no chyba że ktoś dalej będzie uparcie twierdził że tym rozczarowaniem są po raz enty wiadomi inwalidzi muzyczni, tak jakby inwalidy winą było to, że jest ułomny
)
@Myster - zgadzam się
@Danielos - kontrast pasuje, choć nie bądźmy aż tak brutalni, inną sprawą jest to że Howard w tym roku to największe rozczarowanie roku i powinien wygrać bez dyskusji. (no chyba że ktoś dalej będzie uparcie twierdził że tym rozczarowaniem są po raz enty wiadomi inwalidzi muzyczni, tak jakby inwalidy winą było to, że jest ułomny

@Myster - zgadzam się
#FUCKVINYL
Myślisz, że rzeczywistość jest tak czarna? Że producenci czy tam reżyser przychodzą i mówią "Ej, Tyler, potrzebujemy dennej muzyki, Ty wiesz jak to się robi"Mystery pisze:Nie te czasy. Dziś do dennego filmu oczekuje się dennej muzyki i nawet jakby JNH robił muzę do nowego Conana to nic dobrego by z tego nie wyszło i dobrze, że takie produkcji są obsługiwane przez takich kompozytorów

A co do JNH to ta teoria ma coś w sobie, bo jeżeli weźmiemy pod uwagę jak przeciętnymi by nie powiedzieć słabymi score'ami są Hunger Games i Green Lantern, to faktycznie...
Nie mów, że naraz na tym forum zacząłeś się obawiać być uszczypliwym!DanielosVK pisze:Nie chciałbym być uszczypliwy, ale obecny JNH jako kontrast do Batesa chyba niestety średnio pasuje.

Adam, ale Ty znowu o kasie i powiązaniach/pozycji w biznesie, a ja o hejterstwie jakie spotyka jego osobę za to że tworzy fatalną, bezpłciową muzykę.Adam pisze:@Tomek - ja go nie bronię i nie mówię że to nie jest zły kompozytor, jest co napisałem, tylko zwróciłem uwagę na fakty i że nie ma po co rzucać zaczepek bo mijają się one z prawdą - ten koleś ma co robić i zarabia w biznesie spore pieniądze, a Ty piszesz o nim jakby mieszkał pod mostem i żebrał.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
nieTomek pisze: a ja o hejterstwie jakie spotyka jego osobę za to że tworzy fatalną, bezpłciową muzykę.

#FUCKVINYL
No właśnieAdam pisze:nienapisałeś że kolesia nigdzie nie chcą choć nie dosłownie - ale taki był przekaz.

Właśnie zauważyłem, bo w temacie Hobbita nawet nie reagowałeś na te w większości wyssane z palca jechanie po ShorzeDanielosVK pisze:Zmieniłem styl życia.

a tu braciaki Danna bo chyba nie było, choć niezbyt aktualna fota bo od jakiegoś czasu Jeff ma chyba krótkie włosy:

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po oczach i jak się skóra fałduje między policzkami a nosem widać tylko, że bracia.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Po nazwisku teżWawrzyniec pisze:Po oczach i jak się skóra fałduje między policzkami a nosem widać tylko, że bracia.

A gdzie Tom?The Newton Score-Brothers