Brian Tyler
Re: BRIAN TYLER - CO NOWEGO?
Nie swoje tylko zwyczajna moralność kalego tu widze.. Wawrzyniec wielce ironicznie mówi że go nagrody nie obchodzą a do dziś płacze że dziadek John nie dostał 5 lat temu oskara tylko Gustawo czy Kaczmarek, whatever. To samo z Incepcją i innymi przykładami. Ale już przy kompozytorach których twórczości nie lubi dumnie pisze że nagrody to obojętne
i nie tylko On oczywiście co widać w tym poście wcześniej 

#FUCKVINYL
To po co mnie wywoływałeś we wcześniejszym poście?
Ja się Briana nie tykam, ale jak mnie zaczepią... 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hej i znowu wszystkiemu ja jestem winien
Sam mnie wywołałeś to się ustosunkowałem, ale dobra już nie będę. No chyba, że Brian Tyler napisze coś pokroju "Memoirs of a Geisha", "Prisoner of Azkaban" czy "Inception" czy "The Thin Red Line" i nie zostanie za te prace nagrodzony to wtedy się wypowiem z pełnym oburzeniem.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Sądząc, po nazwisku reżysera (Justin Lin), i wysokiej cyfrze w tytule, Brian ma duże szanse na skomponowanie do Terminatora 5 

i już wiem że będzie lepszy od tej Elfmanowej sieki
ale nie sądzę by to skomponował, poza tym coś się biją o prawa, więc i reżyser nie potwierdzony chyba jeszcze na bank..

#FUCKVINYL
http://www.filmweb.pl/news/Wiemy+ju%C5% ... a%22-73601Adam Krysiński pisze:i już wiem że będzie lepszy od tej Elfmanowej siekiale nie sądzę by to skomponował, poza tym coś się biją o prawa, więc i reżyser nie potwierdzony chyba jeszcze na bank..
Bankowo, Brian jest uważany za speca od kontynuacji (Aliens vs Predator , Rambo, Final Destination, Hawaii Five-O, Szybcy i wściekli) no i komponuje do wszystkich filmów Lina od czasów Tokio Drift.Adam Krysiński pisze:ahano to Brian on-board, na to wskazuje
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z tym słowem "spec od kombinacji" to bym był ostrożny, gdyż ani w "Aliens vs. Predator", ani w "Rambo" jakoś nie zabłysnął.
A o ile ten kolejny "Pseudonator" powstanie, a miejmy nadzieję, że nie to możemy doczekać się score'u Tylera z naprawdę wyrazistym tematem i motywem przewodnim. O ile oczywiście o ile mocno zainspiruje się Fiedelem.
A o ile ten kolejny "Pseudonator" powstanie, a miejmy nadzieję, że nie to możemy doczekać się score'u Tylera z naprawdę wyrazistym tematem i motywem przewodnim. O ile oczywiście o ile mocno zainspiruje się Fiedelem.
Jest specem, bo jak nikt inny jest zatrudniany do tylu kontynuacji, czyli jakąś już tam sobie w hollywoodzie plakietkę wyrobił, a szykuje się być może kolejny remake do którego skomponuje, a mianowicie owy "Justin Lin" będzie reżyserem remaku Nieśmiertelnego 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Remake "Nieśmiertelnego"
I co jeszcze? A tak 5 "Terminator" 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jedyna szansa na fajny temat to po prostu coś takiego, że Brajan weźmie temat Fiedela i rozpisze na orkiestrę.Wawrzyniec pisze:A o ile ten kolejny "Pseudonator" powstanie, a miejmy nadzieję, że nie to możemy doczekać się score'u Tylera z naprawdę wyrazistym tematem i motywem przewodnim. O ile oczywiście o ile mocno zainspiruje się Fiedelem.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Rozdanie nagród BMI 2011 (nie wiem co to
)

Nagrody otrzymali jeszcze tacy panowie jak Young, Lennertz, Menken, Silvestri, D. Newman, Mothersbaugh, Beck, Licht, Neely, Shapiro czy Atticus Ross
http://www.bmi.com/press/entry/551559

Nagrody otrzymali jeszcze tacy panowie jak Young, Lennertz, Menken, Silvestri, D. Newman, Mothersbaugh, Beck, Licht, Neely, Shapiro czy Atticus Ross
http://www.bmi.com/press/entry/551559