Hans Zimmer
-
hp_gof
Re: Hans Zimmer
Wawrzek, jakiej "mieszczańskiej" kamienicy?! Jak już to w robotniczej czynszówce albo famule, aczkolwiek preferowałbym pałac albo willę fabrykancką
Komuś tu się przyda spacer z przewodnikiem
A pomysł z siedzeniem w łódce wewnątrz mieszkania zaiste abstrakcyjny
Jedynie obraz Desplata by się zgadzał (swoją drogą muszę sobie kiedyś jakiś ołtarzyk zrobić) 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To nie dżołk, to szara rzeczywistośćWojtek pisze:Spytałbym o siebie, ale pewnie dostałbym tani joke o węglu, hałdach i kopalniach

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
hp_gof
Kolejne zdjęcie Wojtka, które ląduje do mojego fapfolderu <3 Szkoda, że wyciąłeś Marka, bo chętnie zobaczyłbym jak wpierdala węgiel
Najlepiej jakby się dymiło z tego talerza, wszak krakusy lubią się inhalować świeżym powietrzem 
- Wojteł
- John Williams
Koper pisze:To nie dżołk, to szara rzeczywistośćWojtek pisze:Spytałbym o siebie, ale pewnie dostałbym tani joke o węglu, hałdach i kopalniach
No, ale tego z Jezusem to chyba nic nie przebijehp_gof pisze:Kolejne zdjęcie Wojtka, które ląduje do mojego fapfolderu <3
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Widzę, że Koper w formie. Przydałoby się zapisywać te jego arcydzieła dla potomnych.
@Wojtek Wybacz, ale właśnie myślę o jakiejś ciekawej sesji fotograficznej dla Ciebie i dalej myślę...

@Wojtek Wybacz, ale właśnie myślę o jakiejś ciekawej sesji fotograficznej dla Ciebie i dalej myślę...
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Tak. jak ta dupeczka z American Beauty, tylko zamiast płatków róż byłby węgiel 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mnie same obrazoburcze sesje przychodzą do głowy ;/ To lepiej Wy coś wymyślcie.
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2016 16:46 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 2 razy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Czas już przestać zaglądać do tego tematu.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
Takie so najlepszeWawrzyniec pisze:Mnie same obrazoburcze sesje przychodzą do głowy ;/ To lepiej Wy coś wymyślcie.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Marek, czekamyhp_gof pisze:Szkoda, że wyciąłeś Marka, bo chętnie zobaczyłbym jak wpierdala węgiel![]()
? Nie pamiętam. O co kaman?Wojtek pisze:No, ale tego z Jezusem to chyba nic nie przebije
Wojtek pisze:Tak. jak ta dupeczka z American Beauty, tylko zamiast płatków róż byłby węgiel
Uważajcie, czego sobie życzyciehp_gof pisze:Koper, czekamy

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Koper pisze:? Nie pamiętam. O co kaman?Wojtek pisze:No, ale tego z Jezusem to chyba nic nie przebije
A, ostatnio znajomy wrzucił mi na fb coś takiego:

Ale chyba właśnie go przebiłeśKoper pisze:Wojtek pisze:Tak. jak ta dupeczka z American Beauty, tylko zamiast płatków róż byłby węgielUważajcie, czego sobie życzyciehp_gof pisze:Koper, czekamy