Hans Zimmer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
OK, to tutaj macie inne zdjęcie Hansa z Lebo M. gdzie widać, że jest nie tylko świetnym kompozytorem, ale też doskonale poinformowany o sytuacjach politycznych i kulturowych, w krajach, które odwiedza:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niech to będzie przestroga dla innych, którzy podnoszą rękę na Hansa Zimmera.
http://www.hollywoodreporter.com/thr-es ... -12-922850
Dobrze, że ten Friedman najmocniej przeprosił i niby twierdzi, że wprowadzili go w błąd muzyczni eksperci. Pewnie jakiś Clemmensen, albo inni forumowi hejterzy.
W sumie i tak został łagodnie potraktowany, w dawnych czasach to za coś takiego wchodziłby "Walk of Shame" ulicami Los Angeles.
http://www.hollywoodreporter.com/thr-es ... -12-922850
Dobrze, że ten Friedman najmocniej przeprosił i niby twierdzi, że wprowadzili go w błąd muzyczni eksperci. Pewnie jakiś Clemmensen, albo inni forumowi hejterzy.
W sumie i tak został łagodnie potraktowany, w dawnych czasach to za coś takiego wchodziłby "Walk of Shame" ulicami Los Angeles.
Ee tam, po prostu wyczuł zarobek i tyle. A że nie siadło to oświadczenie musiał napisać i tyle. Słaby h prawników miał.
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Mhm, gość musiałby udowodnić, że skomponował Time i Journey to the Line przy okazji. Po prostu tak głupiego pozwu w życiu nie widziałem.
no dlatego napisałem że miał słabych prawników, bo mądry prawnik by się nie podpisał pod czymś takim po analizie dowodów i powiedział gościowi wprost żeby się nie ośmieszał. no ale januszy jest pełno którzy chcą zarobić na frajerach i biorą takie zlecenia.
NO CD = NO SALE
Rozśmiesza mnie Hansu w tych pretensjonalnych pozach. I jeszcze jedna i ta sama purpurowa marynarka a la Joker. O skarpetkach nawet już nie wspomnę. Przejadło się dawno temu 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Obawiam się, że sam na to nie wpadł. I raczej przy tych pięcioliniach się czuł jak idiota (i może to wyraża ta poza w sumie
), zwłaszcza że:
1. Hans nie komponuje na nutach i sam mówi, że nie jest za dobry w czytaniu.
2. Wystarczy krótki rzut okiem, by zobaczyć, że te wszystkie "partytury" są po prostu czyste. Nic tam nie ma
1. Hans nie komponuje na nutach i sam mówi, że nie jest za dobry w czytaniu.
2. Wystarczy krótki rzut okiem, by zobaczyć, że te wszystkie "partytury" są po prostu czyste. Nic tam nie ma
W takim razie już wiem jaki jest głębszy sens tego zdjęcia - pustka w głowie i panika HZ w momencie kiedy zasiada do pracy przy nowym filmie (mówił o tym w wielu wywiadach)... 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
sens jest taki, żeby wszelkie Wawrzyńce tego świata miały sobie co powiesić nad łóżkiem.Tomek pisze:W takim razie już wiem jaki jest głębszy sens tego zdjęcia
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Robicie problem, tam gdzie go nie ma. Przecież o takie rzeczy chodzi robiąc sesje fotograficzne. Jak ktoś jest kompozytorem to trzeba pokazać to w jakiś sposób. Tu macie np. dawne zdjęcie Bertolda Brechta i też jest pozowane, ale oto chodzi:

Gdybym np. robił sesję fotograficzną Babuchowi to też kazałbym mu stanąć na tle wielkich starych regałów z książkami, czy na tle jakiś renesansowych rzeźb, nawet jeżeli codziennie on w takich miejscach nie przebija. Albo np. robiąc sesję fotograficzną Koprowi to też np. kazałbym pozować w lesie a nagimi kobietami symbolizującymi nimfy, czy przyrodę, naturę jak kto chce. Nawet jeżeli Koper codziennie tak nie spędza czasu.
Na tym polegają sesje fotograficzne. A co innego zdjęcia z ukrycia i niby niepozowane. To co Zimmer ma siedzieć nad komputerem z papierosem w ustach i kubkiem kawy?

Gdybym np. robił sesję fotograficzną Babuchowi to też kazałbym mu stanąć na tle wielkich starych regałów z książkami, czy na tle jakiś renesansowych rzeźb, nawet jeżeli codziennie on w takich miejscach nie przebija. Albo np. robiąc sesję fotograficzną Koprowi to też np. kazałbym pozować w lesie a nagimi kobietami symbolizującymi nimfy, czy przyrodę, naturę jak kto chce. Nawet jeżeli Koper codziennie tak nie spędza czasu.
Na tym polegają sesje fotograficzne. A co innego zdjęcia z ukrycia i niby niepozowane. To co Zimmer ma siedzieć nad komputerem z papierosem w ustach i kubkiem kawy?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
ale ja praktycznie codziennie jestem w lesie... tylko nimfy tam rzadko spotykam.Wawrzyniec pisze:Albo np. robiąc sesję fotograficzną Koprowi to też np. kazałbym pozować w lesie a nagimi kobietami symbolizującymi nimfy, czy przyrodę, naturę jak kto chce. Nawet jeżeli Koper codziennie tak nie spędza czasu.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I oto chodzi, o stworzeniu czasami wyidealizowanego, lub uproszczonego obrazu. Tak samo jak np. Pawła sesja mogłaby być na tle wielkiego komputera/pomieszczenie z serwerami. Marek mógłby czytać kodeks karny w kawiarni na Polach Elizejskich z lampką wina w ręce. Tomek Goska, mógłby mieć zdjęcie na tle niezliczonych kabli, albo w siłowni. Kaonashi mógłby być w stroju samuraja, a hp_gof miałby sesję siedząc w łódce, która znajdowałaby się w kamienicy mieszczańskiej z XIX wieku z obrazem Desplata w tle.Koper pisze:ale ja praktycznie codziennie jestem w lesie... tylko nimfy tam rzadko spotykam.
Tu chodzi o pierwsze skojarzenia, tak jak Ty pracujesz w naturze, a więc dla wielu oznacza to, że wszystko co Cię otacza musi być w naturze. Tak samo jak Hans Zimmer jako kompozytor to najlepiej przedstawić pięciolinie, gdyż to się będzie muzycznie kojarzyć.
- Wojteł
- John Williams
Spytałbym o siebie, ale pewnie dostałbym tani joke o węglu, hałdach i kopalniachWawrzyniec pisze:I oto chodzi, o stworzeniu czasami wyidealizowanego, lub uproszczonego obrazu. Tak samo jak np. Pawła sesja mogłaby być na tle wielkiego komputera/pomieszczenie z serwerami. Marek mógłby czytać kodeks karny w kawiarni na Polach Elizejskich z lampką wina w ręce. Tomek Goska, mógłby mieć zdjęcie na tle niezliczonych kabli, albo w siłowni. Kaonashi mógłby być w stroju samuraja, a hp_gof miałby sesję siedząc w łódce, która znajdowałaby się w kamienicy mieszczańskiej z XIX wieku z obrazem Desplata w tle.Koper pisze:ale ja praktycznie codziennie jestem w lesie... tylko nimfy tam rzadko spotykam.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara