sens jest taki, żeby wszelkie Wawrzyńce tego świata miały sobie co powiesić nad łóżkiem.Tomek pisze:W takim razie już wiem jaki jest głębszy sens tego zdjęcia
ale ja praktycznie codziennie jestem w lesie... tylko nimfy tam rzadko spotykam.Wawrzyniec pisze:Albo np. robiąc sesję fotograficzną Koprowi to też np. kazałbym pozować w lesie a nagimi kobietami symbolizującymi nimfy, czy przyrodę, naturę jak kto chce. Nawet jeżeli Koper codziennie tak nie spędza czasu.
I oto chodzi, o stworzeniu czasami wyidealizowanego, lub uproszczonego obrazu. Tak samo jak np. Pawła sesja mogłaby być na tle wielkiego komputera/pomieszczenie z serwerami. Marek mógłby czytać kodeks karny w kawiarni na Polach Elizejskich z lampką wina w ręce. Tomek Goska, mógłby mieć zdjęcie na tle niezliczonych kabli, albo w siłowni. Kaonashi mógłby być w stroju samuraja, a hp_gof miałby sesję siedząc w łódce, która znajdowałaby się w kamienicy mieszczańskiej z XIX wieku z obrazem Desplata w tle.Koper pisze:ale ja praktycznie codziennie jestem w lesie... tylko nimfy tam rzadko spotykam.
Spytałbym o siebie, ale pewnie dostałbym tani joke o węglu, hałdach i kopalniachWawrzyniec pisze:I oto chodzi, o stworzeniu czasami wyidealizowanego, lub uproszczonego obrazu. Tak samo jak np. Pawła sesja mogłaby być na tle wielkiego komputera/pomieszczenie z serwerami. Marek mógłby czytać kodeks karny w kawiarni na Polach Elizejskich z lampką wina w ręce. Tomek Goska, mógłby mieć zdjęcie na tle niezliczonych kabli, albo w siłowni. Kaonashi mógłby być w stroju samuraja, a hp_gof miałby sesję siedząc w łódce, która znajdowałaby się w kamienicy mieszczańskiej z XIX wieku z obrazem Desplata w tle.Koper pisze:ale ja praktycznie codziennie jestem w lesie... tylko nimfy tam rzadko spotykam.