Opera najlepsza, używam jeszcze od czasów gdy była płatna, miałem darmowy klucz od producenta za promowanie przeglądarkiSzczypior pisze:Co ty Templar Opery używasz, jak IE obok. Fe.
James Horner
-
Templar
Re: James Horner
-
Templar
Macie reupa:
Adam pisze:parę rzadkich fotek:
Kevin do Jamesa - "ale fajny score mi zrobiłeś wtedy"
Vadim do Jamesa - "jesteś taki fajnyyyy"
podwójna zwała na sesji Bravehearta.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Film mojego dzieciństwa wychodzi w super duper Blu-Ray wersji. Naturalnie z super duper muzyką Jamesa Hornera:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uMFeiGIL7w

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uMFeiGIL7w
#WinaHansa #IStandByDaenerys
pytanie do dźwiękowców i audiofilów
:

Jako że zbliża się najwyższy czas upgrejda tego scoru na mojej półce (pierwsze zwykłe wydanie - dawno to powinienem zrobić, bo po milionie odsłuchów i pożyczań płyty od premiery wygląda jakby czołg po niej przejechał, ale mi się nie chciało), chciałbym kupić wydanie z najlepszym możliwym dźwiękiem - jako że to dla mnie jeden z filmów i scorów wszechczasów i jedna z najważniejszych płyt ever. Wiem, że wyszły wydania japońskie ; eu i usa na SACD ; jakieś na 24-karatowym złocie; czy nawet DTS ; i te tegoroczne remastery. Wiadomo który z nich brzmi najlepiej? część jest już rare, część nie.. Czekam na sugestie, Krzysiu - możesz się tu wypowiadać dokładnie

Jako że zbliża się najwyższy czas upgrejda tego scoru na mojej półce (pierwsze zwykłe wydanie - dawno to powinienem zrobić, bo po milionie odsłuchów i pożyczań płyty od premiery wygląda jakby czołg po niej przejechał, ale mi się nie chciało), chciałbym kupić wydanie z najlepszym możliwym dźwiękiem - jako że to dla mnie jeden z filmów i scorów wszechczasów i jedna z najważniejszych płyt ever. Wiem, że wyszły wydania japońskie ; eu i usa na SACD ; jakieś na 24-karatowym złocie; czy nawet DTS ; i te tegoroczne remastery. Wiadomo który z nich brzmi najlepiej? część jest już rare, część nie.. Czekam na sugestie, Krzysiu - możesz się tu wypowiadać dokładnie
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
Ja pier... Czy jest coś w życiu, za co autentycznie płacisz?Templar pisze:Opera najlepsza, używam jeszcze od czasów gdy była płatna, miałem darmowy klucz od producenta za promowanie przeglądarki
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Nie, ale na innych (lepszych) wydawnictwach nie znajdziesz A Building Panic z drugiej (trzeciej) płyty i w ten sposób nie masz najważniejszego kawałka z filmu w wersji z filmu 
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
sprzedaj za piątakę na Allegro i kup to z linku, z poprzednich wydawnictw DTS jest slaby mam kopię, 2k coś tam to ściema, Gold jeszcze większa ściema, a SACD jest drogie i też wcale nie powala, bo użyty był dokładnie ten sam mix co na pierwszej wydanej płycie
no to je mam, ale jak ten anniversary ma lepszy dzwiek to go wezme?
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +