Brian Tyler
Re: Brian Tyler
#FUCKVINYL
Po Williamsie, JNH, SIlvestrim i paru innych, kolejna nagroda za całokształt twórczości od BMI już za msc !
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
on na tej fotce jak CGI wygląda
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Brian podał dalej dzisiejszy post Diesela o starcie zdjęć do Fast X, więc myślę że tym samym angaż już potwierdzony, choć nic poza podaniem dalej nie napisał.
#FUCKVINYL
Jest już nawet pierwszy plakat
lol
w sumie gdyby nie fakt, że do F9 zrobił zaskakująco w zasadzie najlepszy score z całej serii, to bym w ogóle na kolejne nie czekał, tylko skwitował: "a komu to potrzebne?"
w sumie gdyby nie fakt, że do F9 zrobił zaskakująco w zasadzie najlepszy score z całej serii, to bym w ogóle na kolejne nie czekał, tylko skwitował: "a komu to potrzebne?"
#FUCKVINYL
Ano szok. Po 10 dniach od startu zdjęć, przy takiej produkcji i to kogoś kto był lata głównym filarem serii...
#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Znów się ta dieselowska łysa pała z kimś pokłóciła?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To żeby Diesel jeszcze nie pokłócił się z Brianem, gdyż już nikt mu nie zostanie. W sumie to poza tą serią to nie ma teraz nic innego. Chodziło mi oczywiście o Diesela, nie Briana, który właśnie, komponuje do kolejnych Niezniszczalnych czy nie? 50 Cent ma w nich grać, to może i jakaś piosenkę da. Albo napisze ją wspólnie z Brianem i potem pojadą To Da Club, albo do Candy shop.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie wiem, ale oby nieWawrzyniec pisze: ↑śr kwie 27, 2022 15:25 pmktóry właśnie, komponuje do kolejnych Niezniszczalnych czy nie?
ten film to będzie tragedia i stos złotych malin.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No pewnie, że będzie, ale w sumie cała seria to od dwójki równia pochyła. Cóż zawsze Brian może to dać jakiemuś ze swoich pomagierów.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gdy potrzebna ci pomocna dłoń,
Weź po Briana Tylera dzwoń!
Weź po Briana Tylera dzwoń!