John Williams
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Johna Williamsa nie ma po co do nikogo porównywać. John Williams, to John WilliamsWojtek pisze:Ale nie mam najmniejszych oporów, by np. powiedzieć, że Williams jest Beethovenem naszych czasów, albo Mozartem muzyki filmowej

Zresztą w słownikach synonimów na całym świecie przy takich słowach, jak chociażby "genialny", "wybitny", zawsze znajduje się zdjęcie Johna Williamsa

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
AMEN AMEN AMENWawrzyniec pisze:Johna Williamsa nie ma po co do nikogo porównywać. John Williams, to John WilliamsWojtek pisze:Ale nie mam najmniejszych oporów, by np. powiedzieć, że Williams jest Beethovenem naszych czasów, albo Mozartem muzyki filmowejTyle wystarczy i już każdy wie o co chodzi.
![]()
Zresztą w słownikach synonimów na całym świecie przy takich słowach, jak chociażby "genialny", "wybitny", zawsze znajduje się zdjęcie Johna Williamsa
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja tam lubię słuchać, kiedy mam ochotę a nie wówczas, gdy akurat wypada jakaś okazja.Wawrzyniec pisze:A to czyjeś score'y słucham dopiero, jak ta osoba umrze![]()
Ja tam jak są urodziny jakiegoś kompozytora, to zawsze sobie lubię posłuchać jego soundtrackówW sumie Williamsa lubię zawsze posłuchać, ale dzisiaj mam pretekst, aby dwa razy więcej go słuchać niż przypada na normę dzienną

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak to płyta SIĘ porysowałaWojtek pisze:A ja przeboleć nie mogę, bo mi się płyta z Zemstą porysowała i nie mogę przesłuchać utworu Grievous speaks to lord Sidious![]()
![]()
![]()

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Może powinieneś się przerzucić na taśmy? Przynajmniej się nie rysują. Gdyby u mnie się tak rysowały to bym poszedł z torbami.