Hans Zimmer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
Jezu, przeczytałem z początku Romney 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jako, że bardzo głodny jestem nowych soundtracków Zimmera postanowiłem sobie zajrzeć na IMDb i zobaczyć ile jeszcze mi przyjdzie czekać. I to co zobaczyłem bardzo mnie zasmuciło.
"Rush" ma premierę dopiero w połowie września 2013 roku.
Rety bardzo czekam na ten film:

Jest Daniel Brühl, mój ulubiony młody niemiecki aktor, i Thor, świetna ekipa i doskonała tematyka dla Zimmera i tyle czekania.
To ten score wyjdzie po "Man of Steel". Cóż pozostaje mi więcej czasu na składanie ofiar z dziewic, aby 2/3 soundtracku nie było piosenkami.

Jest Daniel Brühl, mój ulubiony młody niemiecki aktor, i Thor, świetna ekipa i doskonała tematyka dla Zimmera i tyle czekania.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ciekawe czy gdyby Zimmer nie miał nic wspólnego z tym filmem, to też byś tak bardzo na niego czekał? 

W jednym zdaniu "ulubiony", "świetna", "doskonała" - z resztą chyba nikogo to nie dziwi.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Prawie jak konferencja Apple - amazing, amazing, amazing, amazing, great, great, great, amazing, incredible, just amazingKaonashi pisze:W jednym zdaniu "ulubiony", "świetna", "doskonała" - z resztą chyba nikogo to nie dziwi.

http://www.youtube.com/watch?v=Nx7v815bYUw
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Opatentowali prostokąt z zaokrąglonymi narożnikami i od razu "great, incredible"? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czy bardzo? Pewnie bym czekał. Szybkie samochodu, wyścigi, emocje, kogo to nie kręci?Tomek pisze:Ciekawe czy gdyby Zimmer nie miał nic wspólnego z tym filmem, to też byś tak bardzo na niego czekał?

Ostatnio zmieniony wt lis 13, 2012 20:25 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Yep, pierwszoligowy.Wawrzyniec pisze:1 ligowy kompozytor jakim jest Hans Zimmer.
Tylko nie wiem, czy wiesz, że teraz to jest tak, że najpierw jest ekstraklasa, a potem 1 liga, gdzie grają jakieś tam Dolcany Ząbki, Floty Świnoujście, Olimpie Grudziądz i tego typu potęgi.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
No mnie na ten przykład.Wawrzyniec pisze:Szybkiego samochodu, wyścigi, emocje, kogo to nie kręci?
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przy "Fast Five" Tylera to jakoś Wawrzka nie kręciło. A dopisz do tematu nazwisko Zimmer i Wawrzek od razu lajkuje wątek. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale przy "Fast Five" samochody są kiczowato-buracko stuningowane i łamią zasady fizyki, a jedna z głównych bohaterek śmieje się ze śmierci niewinnych osób.
Ale i tak to jeden z lepszych soundtracków Briana, mimo że nie o takie samochody chodzi.
Przy "Rush" mamy historię na faktach. Zdjęcia kręcili na samym Nürburgringu!

Ale i tak to jeden z lepszych soundtracków Briana, mimo że nie o takie samochody chodzi.
Przy "Rush" mamy historię na faktach. Zdjęcia kręcili na samym Nürburgringu!