Hans Zimmer
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
Dunkierka? Widać, że zaczyna brakować pomysłów
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Teraz już oficjalnie powstaje adaptacja The Dark Tower (Stephena Kinga).
W rolach głównych Idris Elba jako Roland Deschain i Matthew McConaughey jako główny antagonista (!), zwany człowiekiem w czerni. Reżyseruje Nikolai Arcel, duński reżyser, najbardziej znany z nominowanego do Oscara filmu "Kochanek Królowej". Napisze scenariusz do spółki z Andersem Thomasem Jensenem i Akivą Goldsmanem.
Co prawda nie Ron Howard, ale skoro jest Akiva Goldsman, to może i mam nadzieję Hans się załapie.
W rolach głównych Idris Elba jako Roland Deschain i Matthew McConaughey jako główny antagonista (!), zwany człowiekiem w czerni. Reżyseruje Nikolai Arcel, duński reżyser, najbardziej znany z nominowanego do Oscara filmu "Kochanek Królowej". Napisze scenariusz do spółki z Andersem Thomasem Jensenem i Akivą Goldsmanem.
Co prawda nie Ron Howard, ale skoro jest Akiva Goldsman, to może i mam nadzieję Hans się załapie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Nie powinni się zamienić rolami?Wawrzyniec pisze:W rolach głównych Idris Elba jako Roland Deschain i Matthew McConaughey jako główny antagonista (!), zwany człowiekiem w czerni.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Normalnie nie wierzę
Hansu z Rupertem G-W robią Tarzana w pseudo-reżyserii tej lamy Yatesa
Współczuję
http://filmmusicreporter.com/2016/03/07 ... of-tarzan/

Współczuję

Tego chyba nikt się nie spodziewał
Hans w takiej przygodówce, nawet trudno mi sobie wyobrazić jak to będzie brzmieć, ewidentne posunięcie studia, które zapewne powiedziało wyświechtany tekst "chcemy Hansa Zimmera", a nie reżysera który chciał tego no-name'a. Strach się teraz bać kto skomponuje do Fantastycznych zwierząt 

Mało tego, podobno studio było wkurzone na Yatesa, że olał tego Tarzana, a koncentrował się na Bestiach 
A że Hansu - nie ma się co dziwić, wszak wytwórnią obu filmów jest Warner
Mam jednak delikatne wrażenie, że chcą ratować box office filmu znanym nazwiskiem kompozytora
A i tak znając życie większość roboty zrobi Rupert 

Mam jednak delikatne wrażenie, że chcą ratować box office filmu znanym nazwiskiem kompozytora

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"Legenda Tarzana - władcy CGI"?hp_gof pisze:Normalnie nie wierzęHansu z Rupertem G-W robią Tarzana w pseudo-reżyserii tej lamy Yatesa
![]()
![]()
![]()
Współczuję

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- galljaronim
- John Powell
Mam gdzieś ten film. Liczę na porządne granie.
hp_gof pisze:Normalnie nie wierzęHansu z Rupertem G-W robią Tarzana w pseudo-reżyserii tej lamy Yatesa
![]()
![]()
![]()
Współczuję

nie wiadomo czy się śmiać czy płakać...
#FUCKVINYL
No tak przecież soundtrack takiego blockbustera nie będzie miał na okładce Mario Grigorov, co innego Hans Zimmer, który nawet mało co tam skomponuje, nawet Hybrid napisał (Hans is just helping) czyli historia podobna do tej z Winter's Tale, Zimmer coś tam pomógł (napisał tylko Opening Theme) ale na na okładkę wylądował już na pierwszym miejscu.hp_gof pisze:Mało tego, podobno studio było wkurzone na Yatesa, że olał tego Tarzana, a koncentrował się na Bestiach
Mam jednak delikatne wrażenie, że chcą ratować box office filmu znanym nazwiskiem kompozytoraA i tak znając życie większość roboty zrobi Rupert
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: