Hans Zimmer
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
Mój wywiad.
http://muzyka.onet.pl/klasyka/hans-zimm ... iad/mg7ekb
Zimmer to gaduła, przez co na wiele rzeczy, o które zapytać chciałem, zabrakło czasu, w wywiad skierowany jest głównie do szerszego odbiorcy, ale może znajdzie tu ktoś z Was coś interesującego dla siebie
http://muzyka.onet.pl/klasyka/hans-zimm ... iad/mg7ekb
Zimmer to gaduła, przez co na wiele rzeczy, o które zapytać chciałem, zabrakło czasu, w wywiad skierowany jest głównie do szerszego odbiorcy, ale może znajdzie tu ktoś z Was coś interesującego dla siebie

Hans nie zrobi nowych Piratów? Smuteczek 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
I tak to będzie któryś z jego minionków.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Najbardziej logiczny wybór dla serii - Zanelli. W końcu to on zawsze aranżował He's a Pirate 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przecież już od ponad pół roku wiadomo, że to zrobi Zanelli. Było nawet oficjalnie potwierdzone.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A wrzucam takie stare zdjęcie Hansa Zimmer z dużym syntezatorem (gdzieś lata 1982/1983):

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Myślałem, że to Alan Turing przy swojej maszynie. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
To faktycznie tak wygląda 
A czy przypadkiem z tego zdjęcia nie "zniknął" przypadkiem Ennio? Bo Hans miał z Morricone dość podobne zdjęcie chyba.

A czy przypadkiem z tego zdjęcia nie "zniknął" przypadkiem Ennio? Bo Hans miał z Morricone dość podobne zdjęcie chyba.
Hm? Co to za fotka?Paweł Stroiński pisze:A czy przypadkiem z tego zdjęcia nie "zniknął" przypadkiem Ennio? Bo Hans miał z Morricone dość podobne zdjęcie chyba.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
Dobry Ziomek Hans: Dekoduje nazistowskie szyfry i smaży soczyste scory 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Pierwszy post na forum dlatego też witam wszystkich
Hans Zimmer to dzięki niemu odkryłem muzykę filmową w 2005 roku po seansie "Batman Begins". Na poważnie jego dyskografię przesłuchałem dwa lata temu, facet ma wielkie sukcesy na koncie ("Backdraft", "The Lion King", "Broken Arrow", "Peacemaker", "The Thin Red Line", "Gladiator", "Black Hawk Down", "The Dark Knight Trilogy", "Interstellar") jak i prace o których lepiej zapomnieć ("Sherlock Holmes: A Game of Shadows", "12 Years A Slave" - chyba najgorszy i najbardziej leniwy Hans). Kiedyś byłen fanboyem ale mi przeszło, oczywiście mam do twórczości Zimmera ogromny szacunek ale też rozumiem ludzi którzy mają mu za złe że plagiatuje siebie i jest leniwy 

"Te diabelskie autobusy nigdy nie zjawiają się wtedy, kiedy potrzeba, chyba że jadą w przeciwnym kierunku." - Raymond Chandler
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wedle przewidzenia Hans Zimmer skomponuje muzykę do najnowszego filmu wojennego Christophera Nolana "Dunkirk":
http://filmmusicreporter.com/2016/01/01 ... s-dunkirk/
Przy czym premiera dopiero za półtora roku, a więc hejterzy mają jeszcze trochę czasu spokoju. Chociaż pewnie już pewien niepokój został zasiany w ich sercach.
http://filmmusicreporter.com/2016/01/01 ... s-dunkirk/
Przy czym premiera dopiero za półtora roku, a więc hejterzy mają jeszcze trochę czasu spokoju. Chociaż pewnie już pewien niepokój został zasiany w ich sercach.