Jeszcze nie mozna, ogłoszą na pewnoAdam pisze:gdzie można kupować?
Hans Zimmer
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Eventim ma byc, chyba od 9 listopada, ale sprawdzajcie po prostu codziennie, to się nie wyprzeda tak szybko raczej.Adam pisze:a jakie platformy? eventim?
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Mówisz o tych 72 osobach w Polsce?Adam pisze:fanboje już czatują
Od 09.11.2015 w sprzedaży na Eventim.pl
szkoda że te najtansze to będzie na 10 piętrze hali pod sufitem zapewne...
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O rety, w którym w końcu temacie dyskutujemy o tym koncercie, gdyż się zaczynam gubić.
Tak samo jak sam nie wiem, czy jednak zrobiłem taki dobry interes kupując od razu bilety, zamiast może poczekać, aż stanieją. Gdyż też nie wiem, czy całą Mercedes-Benz Arenę zapełni. Byłoby miło.
Tak samo jak sam nie wiem, czy jednak zrobiłem taki dobry interes kupując od razu bilety, zamiast może poczekać, aż stanieją. Gdyż też nie wiem, czy całą Mercedes-Benz Arenę zapełni. Byłoby miło.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Krótki wywiad z Hansem Zimmerem w języku Goethego i Schillera:
http://www.br.de/radio/br-klassik/sendu ... w-100.html
Bardzo serdecznie zaprasza na swój koncert w Olympiahalle w Monachium, z którą z tego co mówi ma bardzo sentymentalne i emocjonalne odczucia. Cholera, a ja kupiłem bilety do Berlina, gdzie już Hans Zimmer tak serdecznie nie zaprasza. Hm, może i w takim razie i na koncert w Monachium też kupię.
Plus Ron Howard na swoim instagramie wrzucił taką fotkę:
realronhoward#HansZimmer begins composing score for #infernomovie while I begin press on my latest #intheheartofthesea

Czyli prace nad "Inferno" rozpoczęte i nic nie możecie zrobić, żeby je powstrzymać. Buahahahaha
http://www.br.de/radio/br-klassik/sendu ... w-100.html
Bardzo serdecznie zaprasza na swój koncert w Olympiahalle w Monachium, z którą z tego co mówi ma bardzo sentymentalne i emocjonalne odczucia. Cholera, a ja kupiłem bilety do Berlina, gdzie już Hans Zimmer tak serdecznie nie zaprasza. Hm, może i w takim razie i na koncert w Monachium też kupię.
Plus Ron Howard na swoim instagramie wrzucił taką fotkę:
realronhoward#HansZimmer begins composing score for #infernomovie while I begin press on my latest #intheheartofthesea

Czyli prace nad "Inferno" rozpoczęte i nic nie możecie zrobić, żeby je powstrzymać. Buahahahaha
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co ma znaczyć "Mhm zawsze :]"? Zresztą mamy tylko dwa soundtracki, tak też, który to niby miałby Zimmerowi nie wyjść? 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"160 BPM" i tyle w tym temacie.
Plus jeżeli chodzi o oddziaływanie w filmie to "Angels & Demons" lepiej wypada. A więc muzyka filmowa mu wyszła. 
-
hp_gof
Kod da Vinci jest zajebistym scorem na płycie, z kolei Anioły i Demony wypadają lepiej w filmie. I tyle.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Partie chóralne będą bardzo dobre. Hansowi pomaga przy tym Eric Whitacre, uważany za jednego z najlepszych koncertowych kompozytorów chóralnych od ładnych paru lat w USA. Pierwszy score, przy jakim współpracował co prawda dobrze nie wyszedł, ale może pomińmy milczeniem, co to było z szacunku dla obu panów. Choć chór akurat tam nie rozczarował. Tylko bagatela wszystko inne