Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
od fanbojów Zimmera z wiadomej strony www dochodzą słuchy że Prażanie - a tak to skład gwiazd ma być taki jak na koncercie Revealed. czyli powtórka z rozrywki i super.
#FUCKVINYL
Lebo M i Pharrell też? Powiedzieć ludziom, że Williams zaśpiewa "Happy" i cała Tauron Arena po 500zł wyprzedanaAdam pisze:od fanbojów Zimmera z wiadomej strony www dochodzą słuchy że Prażanie - a tak to skład gwiazd ma być taki jak na koncercie Revealed. czyli powtórka z rozrywki i super.

Nie No Farelka był jednorazowo. Skład ma być taki jak w dokumencie, zreszta reklamują go na stronie eventu wiec 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To jest aktualnie najważniejsze pytanie. Ale z tego co czytam, to chyba nie.hp_gof pisze:A wiadomo czy dodadzą Interstellar?

Ale dobrze, że na gitarze będzie Johnny Marr, gdyż drugi raz czegoś takiego co ten koleś z Afromentalu odwalił bym nie przeżył.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wy z tym ostatnim Nolanem to tak na poważnie?
wielkie kościelne organy mające z reguły swój wiek a szczególnie rozmiar a przede wszystkim wagę, jak by mieli postawić i transportować do tych hal? 

#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Pewnie w grudniu, bo się muszę z promotorem umówić "promocyjnie" pod najlepszy dla sprzedaży czas, a zbliża się okres świąteczny.Kaonashi pisze:Kiedy będzie można poczytać?Pawel P. pisze:Miałem przyjemność zrobić z z Hansem wczoraj wywiad w Londynie.
Bilety ogłoszą w przyszłym tygodniu, najtańsze mają być prawdopodobnie od 180 zł, za co oczywiście głową nie ręczę, ale tak słyszałem z wiarygodnego źródła

na Enniu w Krakowie w tym samym miejscu jakoś ceny od +400 zł im nie przeszkadzały jak i to że pół hali było puste... oby były tańsze na Hansika 

#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Nieeeee, tam były takie ceny: 173, 249, 346, 400 i 454 złotych. Przynajmniej tak pisano w informacjach o koncertach, np tuAdam pisze:na Enniu w Krakowie w tym samym miejscu jakoś ceny od +400 zł im nie przeszkadzały jak i to że pół hali było puste... oby były tańsze na Hansika
http://www.mmkrakow.pl/artykul/ennio-mo ... id,tm.html

te najniższe ceny to były chyba dla tych którzy dostawali za darmo wejściówki po znajomości lub dla urzędników i pracowników hali
bo ja w pierwszy dzień chciałem kupić i były już tylko te drogie.. NO CHYBA że Ennio tak w 5 minut by się wyprzedał to zwracam honor ALE szczerze w to wątpię 

#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
I jeszcze fotka

Pan z prawej to Harvey Goldsmith, jeden z najsłynniejszych promotorów koncertowych w historii, prawdziwa legenda.

Pan z prawej to Harvey Goldsmith, jeden z najsłynniejszych promotorów koncertowych w historii, prawdziwa legenda.
Ja też jak się rogladalem za biletami to były same kosmiczne cenyAdam pisze:te najniższe ceny to były chyba dla tych którzy dostawali za darmo wejściówki po znajomości lub dla urzędników i pracowników halibo ja w pierwszy dzień chciałem kupić i były już tylko te drogie.. NO CHYBA że Ennio tak w 5 minut by się wyprzedał to zwracam honor ALE szczerze w to wątpię
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Mam nadzieję, że tu nie będzie problemu, zwłaszcza że są trzy koncerty.Kaonashi pisze:Ja też jak się rogladalem za biletami to były same kosmiczne cenyAdam pisze:te najniższe ceny to były chyba dla tych którzy dostawali za darmo wejściówki po znajomości lub dla urzędników i pracowników halibo ja w pierwszy dzień chciałem kupić i były już tylko te drogie.. NO CHYBA że Ennio tak w 5 minut by się wyprzedał to zwracam honor ALE szczerze w to wątpię
dokładnie - złodzieje te najtańsze zablokowali bo one były po znajomości zapewne dla "vipów", bo sorry ale nie uwierzę że koło południa, czyli ze 3 godziny po ruszeniu sprzedaży, jak chciałem kupować, to już wszystkie były by wykupione. jednak to nie Michael Jackson czy StonesiKaonashi pisze:Ja też jak się rogladalem za biletami to były same kosmiczne cenyAdam pisze:te najniższe ceny to były chyba dla tych którzy dostawali za darmo wejściówki po znajomości lub dla urzędników i pracowników halibo ja w pierwszy dzień chciałem kupić i były już tylko te drogie.. NO CHYBA że Ennio tak w 5 minut by się wyprzedał to zwracam honor ALE szczerze w to wątpię

a Harwej Goldszmit to megakult - on wszystkim robił koncerty.. dosłownie wszystkim.
#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Bilety na koncerty Hansa Zimmera:
Category 1 499 zl
Category 2 399 zl
Category 3 299 zl
Category 4 249 zl
Category 5 209 zl
Category 6 179 zl