Hans Zimmer
- Wojteł
- John Williams
Re: Hans Zimmer
Btw. Wawrzek - wrzucam, bo wierzę, że Ciebie to rozbawi równie mocno jak mnie

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie i Skyrim bardzo lubię, a więc może to nie przypadek.
A w ogóle nie tak dawno Koper tutaj mocno hejtował Zimmera za "Terminator: Genisys" i coś tam pisał, żeby mu się na oczy nie pokazywał dopóki nie przeprosi itd. I kto wie, czy właśnie Zimmer tego nie dokonał. W The Zimmer Camp, Hans podziękował wszystkim za życzenia i napisał też coś takiego:
A w ogóle nie tak dawno Koper tutaj mocno hejtował Zimmera za "Terminator: Genisys" i coś tam pisał, żeby mu się na oczy nie pokazywał dopóki nie przeprosi itd. I kto wie, czy właśnie Zimmer tego nie dokonał. W The Zimmer Camp, Hans podziękował wszystkim za życzenia i napisał też coś takiego:
Proszę jak ładnie i kulturalnie. Brawo Hans! I ja wybaczam i proszę o wybaczenie jeżeli źle oceniłem, czy miałem wątpliwości...on the contrary! It is me who is inspired by you to really always try to do good work! And I apologize that sometimes it doesn't work out - but it's never for lack of trying or not always keeping in the very forefront of my mind that my job is to try to communicate at least something.... Thank You all!
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jeśli chodzi o jego własne projekty, to domyślam się, że to by było raczej pokłosie czwartych Piratów 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To nie wystarczy. Musi konkretnie błagać o wybaczenie za T:Genisys, paść na kolana a na koniec wrzucić wszystkie nagrania tego scoru do płynnej stali.Wawrzyniec pisze:
Proszę jak ładnie i kulturalnie. Brawo Hans! I ja wybaczam i proszę o wybaczenie jeżeli źle oceniłem, czy miałem wątpliwości...on the contrary! It is me who is inspired by you to really always try to do good work! And I apologize that sometimes it doesn't work out - but it's never for lack of trying or not always keeping in the very forefront of my mind that my job is to try to communicate at least something.... Thank You all!
PS: zastanawiałem się czy razem z tymi nagraniami nie powinien też wepchnąć tam Balfego, ale będę miłosierny i to mu odpuszczę.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja tylko informuję, że to spalenie w końcówce T2 nie powstrzymało jakoś przed powstaniem kolejnych shitowskich sequeli. I tak samo wątpię, czy spalenie sampli coś zmieni.
Plus naprawdę nie rób tutaj z Zimmera jakiegoś potwora, tym bardziej, że to nie on to skomponował, a jak już ta seria już dawno zginęła i chyba nie oczekiwałeś niczego dobrego.
A na zakończenie tutaj masz dowód, że Hans & Arnold, też mogą iść w parze, dając jedną z bardziej awesome mową motywującą:
https://www.youtube.com/watch?v=R1JBQMXbN2k

Plus naprawdę nie rób tutaj z Zimmera jakiegoś potwora, tym bardziej, że to nie on to skomponował, a jak już ta seria już dawno zginęła i chyba nie oczekiwałeś niczego dobrego.
A na zakończenie tutaj masz dowód, że Hans & Arnold, też mogą iść w parze, dając jedną z bardziej awesome mową motywującą:
https://www.youtube.com/watch?v=R1JBQMXbN2k
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jakaż to musi być odmiana dla Zimmera. W końcu wreszcie pracuje ze znakomitym kompozytorem, a nie kolejnym muzycznym Januszem.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hans Zimmer i Tina Guo

Tina Guo, chyba nagrywa teledysk w studiu Zimmera, a więc stąd te odwiedziny.

Tina Guo, chyba nagrywa teledysk w studiu Zimmera, a więc stąd te odwiedziny.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Myślałem, że to Mortishia Adams. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tina też nagrywała z Hansem jakiś score ostatnio. Hans ją mocno promuje u siebie na FB ostatnio.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przypomnij mu, ze fani Terminatora czekają na przeprosiny. 
-
Mefisto
nowy HZ to niezły usypiacz do podusi - nie wiedzieć tylko czemu powracająca główna fraza jest zaczerpnięta z Social Network... 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ciekawe co na to Wojtek?

In the magic kingdom of Hans Zimmer ! Great to meet you guys. @HansZimmerMusic with Steve Kofsky. Bri
- galljaronim
- John Powell