Trent Reznor & Atticus Ross (aka Brygada RR)
Re: Trent Reznor & Atticus Ross (aka Brygada RR)
Challengers już 17 maja w PVOD i to w takim momencie jak film zaczął się na dobre rozkręcać w kinach, obecnie 56 mln po 14 dniach.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale czemu tak się dzieje? Ja byłem ostatni raz w berlińskim kinie, średnia sala, ale była pełna.
Plus soundtrack jest objawieniem, gdyż nawet Broxtonowi się podoba:
https://moviemusicuk.us/2024/05/07/chal ... icus-ross/
Jak jeszcze Southall i Clemmensen wypowiedzą się o nim pozytywnie to wiedz, że coś się dzieje.
Plus soundtrack jest objawieniem, gdyż nawet Broxtonowi się podoba:
https://moviemusicuk.us/2024/05/07/chal ... icus-ross/
Jak jeszcze Southall i Clemmensen wypowiedzą się o nim pozytywnie to wiedz, że coś się dzieje.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Najwidoczniej ze sprzedaży internetowej też mają dobrą kasę, szczególnie jak film jest jeszcze na językach, tak więc kują żelazo póki gorące. Po tym weekendzie, po niewielkich spadkach, 68 mln z kin i normalnie stówka łatwo padłaby łupem, ale w tej sytuacji już niekoniecznie.Ale czemu tak się dzieje? Ja byłem ostatni raz w berlińskim kinie, średnia sala, ale była pełna.
A ja będę miał inną opinię o Challengers. Soundtrack nawet przyjemny, ale jak dla mnie jednorazówka, fajna jak się słucha, ale czy będę do tego wracać, albo coś z tego pamiętać to wątpię. W filmie za to mocno przestrzelona, miejscami pasująca, ale w większości przeszkadzająca, z fatalnym spottingiem, dwóch gości gada sobie w saunie, a w tle nagle zaczyna napieprzać elektronika, w jakim celu? co dodaje? Nie wiem, tak więc jak dla mnie oprawa kiczowata, mijająca się z klimatem filmu, no ale jak tak chciał reżyser, to tak miał, choć Guadagnino potrafi mieć różne odchyły
Obejrzałem i przesłuchałem Shoguna. Serial dobry, acz po zachwytach internetu liczyłem, że będzie jednak lepszy i miałem trochę zastrzeżeń, za to muza to najsłabsza jego część. Soundtrack tak jak pisał już wcześniej Wawrzyniec, zjadliwe "Three Hearts", fatalne "Main Title" i cała nieprzyjemna, anonimowa reszta.
Czołówka jest tak biedna, a przede wszystkim tak muzycznie gryzie się z wizualizacjami, że chyba głuchoniemy to zaakceptował po podłożeniu pod obraz
#FUCKVINYL
Spoko, także jest jeszcze jakaś szansa dla IF
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Sam czy z Rossem? I w sumie nie oglądałem The Bear i nie wiem jaka w tym była do tej pory muzyka.
Trent Reznor & Atticus Ross have contributed music (based on the duo’s Nine Inch Nails track Together from the album Ghosts V: Together) to the first episode (entitled Tomorrow) of the third season of the FX original series The Bear...
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Przy odcinku trzecim robił Alessandro Cortini, pytanie tylko czy jako główny kompozytor czy additionale
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O rety znowu muzyka oparta o Ghosty. To już przy debiucie, The Social Network czerpali z Ghostów.
A więc raczej The Challengers pozostanie fajnym wyjątkiem.
Bo muszą dograć lektora A premiera w Polsce wkrótce, bo 17 lipca, odrazu wszystkie odcinki.