Hans solo to może na gitarce zagrać.Templar pisze: Ciekawe czy będzie oparte jakoś na istniejących już grach/książkach, czy pojawią się jakieś stare postacie - Luke, Hans Solo?
John Williams
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: John Williams
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Olać kompozytora, ciekawe kogo obsadzą. Ja bym chciał zobaczyć Miley Cyrus i Justina Biebera w rolach Jacena i Jainy - dzieci Hana i Lei

-
Templar
DanielosVK pisze:Hans solo to może na gitarce zagrać.
taklis23 pisze:Yyyy ... Lucas się sprzedał Disney'owi?
wszystko - ilm wchodzi przecież w skład grupy lucasfilm, a on sprzedał całość grupy i jest to w prasówce. ( Lucasfilm Ltd., LucasArts, Industrial Light & Magic, and Skywalker Sound)sprzedał Lucas Film czy ILM? - czy oba?
fabularne. i to nie tylko Epizod 7, ale w dalszej częsci jest info o kolejnych filmach w odstępie co 3 lata.te nowe Gwiezdne Wojny to by miały być filmy fabularne, czy animacje?
NO CD = NO SALE
Disney zarobił na Avengersach to teraz szasta kasąAdam pisze:prawda jest taka że lucasarts już nie ma od dziś. więc disney może zrobić wszystko ze wszystkim, co już zapowiedział - ta prasówka miażdży.. 50% w gotówce z tych 4 miliardów, resztę w akcjach disneya.
-
Templar
A poza tym nie jęczcie, bo nową trylogię to zjebał Lucas, bez niego może być lepiej
A o epizodach VII-IX to już dawano, dawno temu się mówiło, kwestią czasu było, aż w końcu się za nie zabiorą, w grach i w książkach są bardzo fajne historie, mam nadzieję, że coś z tego wezmą, szczególnie z serii Jedi Knight by się przydało 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
i całe szczęście, że nie robią.Mystery pisze:Mieli robić Cartera 2
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja... ja... nie... nie... wiem... co powiedzieć... co myśleć... co sądzić...
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Cóż, póki co, filmowe portale milczą, więc trzeba poczekać - gdyby to było pewne, to byłaby bomba w filmowym światku na miarę przejęcia Marvela.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
przecież to prasówka na stronie disneya ze wszystkimi szczegółamilis23 pisze:Cóż, póki co, filmowe portale milczą, więc trzeba poczekać - gdyby to było pewne, to byłaby bomba w filmowym światku na miarę przejęcia Marvela.
NO CD = NO SALE
John Carter? Still the best Star Wars movie since Return of the JediKoper pisze:i całe szczęście, że nie robią.Mystery pisze:Mieli robić Cartera 2
-
Mefisto
no nie wiem - mimo jego głupotek, to jednak potrafił trzymać to w ryzach, nie oglądał się na debilizmy EU, a teraz to wszystko będzie wolno w temacie, ergo Sparta upadnieTemplar pisze:A poza tym nie jęczcie, bo nową trylogię to zjebał Lucas, bez niego może być lepiej
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jest na stronie Disneya, zresztą wszystkie oficjalne facebookowe strony ILM, STAR WARS, LUCASFILM to podają...
#WinaHansa #IStandByDaenerys
dla Lisa który nie wierzy - konferencja prasowa do oberjzenia:
http://edge.media-server.com/m/p/c2nj5j33/lan/en
http://edge.media-server.com/m/p/c2nj5j33/lan/en
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ciekawe, czy jeżeli te filmy powstaną, to czy Williams nie powie, że bez Lucasa to niech mu nie zawracają dupy i wezmą do tego jakąś niedojdę? ... 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John