Alexandre Desplat
Re: Alexandre Desplat
nie żebym był złośliwy, ale co z tego że AŻ 8 msc przed premierą kompozytor niby potwierdza? To nie można na miesiąc przed premierą czy dwa go zmienić? co jak co, ale ci kolesie z MakingStarWars znają wszystkich i wiedzą wszystko, więc jakieś ruchy muszą być. poczekajmy.
#FUCKVINYL
Wiesz, to że producenci mają 2 kompozytorów w zapasie, to się nie dziwię, bo przy takiej produkcji nie może być żadnej obsuwy i improwizacji na ostatnią chwilę. To, że może jakieś problemy organizacyjne/prawne/artystyczne są, to nie znaczy, że od razu Olka wywalą
Wszystko da się rozwiązać. Nie ma się co plotkami podniecać.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Taaa, a Conrad Pope, który odwalił "My Week With Marilyn".qnebra pisze:Niestety Olo nie ma szoferów na których mógłby zwalić zadanie pisania muzyki do co nudniejszych dramatów.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Pope zalinkował ten artykuł, pisząc "nie wiedziałem, że Prima Aprilis rozszerzyli na cały miesiąc", a Dan Goldwasser, który robi regularne raporty z sesji oprócz produkowania i designów okładek Lali napisał, że ten artykuł to "śmieć".
Sprawa zamknięta.
Sprawa zamknięta.
- Wojteł
- John Williams
Tak w ogóle to fajnie mi się czyta posty w tym temacie, bo mam wrażenie, że jedynymi dwoma ludźmi, którzy się cieszą i czekają na Desplata w tym filmie to Jarek i Conrad 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
To nie wystarczą Ci pottery? Czemu akurat ten projekt? Przecież nigdy nie byłeś fanem SW? 

Oby Desplat nigdy nie zrobił muzyki do filmu o polskim reggae.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Napisze i od razu zgłosi się na komendę.Kaonashi pisze:Oby Desplat nigdy nie zrobił muzyki do filmu o polskim reggae.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A w ogóle Conrad Pope to jest taki trochę public menager Desplata. Francuz zawsze elegancki, stonowany w swoich wypowiedzi, stara się nie robić za dużo szumu wokół swej osoby. Ale w pewnym sensie to Pope ten szum robi, pisząc o kolejnej genialnej pracy, o tym jak genialnie Desplat postawił dwie orkiestry naprzeciwko sobie itd. itd. itd. Przy czym, rzecz jasna, nie żebym to jakoś krytykował czy potępiał.Wojtek pisze:Tak w ogóle to fajnie mi się czyta posty w tym temacie, bo mam wrażenie, że jedynymi dwoma ludźmi, którzy się cieszą i czekają na Desplata w tym filmie to Jarek i Conrad
... Taaa... O fuck... Nie no... serio?Wojtek pisze:kto słucha reggae ten rucha kolegę

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Paweł, litości. jest jeszcze OSIEM msc do premiery filmu, mogą zmienić kompozytora ze 3 razy, może ktoś miesiąc przed premierą wskoczyć... Sprawa zamknięta to będzie jak będzie oficjalna okładka płyty z nazwiskiem kompozytora. A gadanie Popa sobie można wsadzić - drugi Zimmer się z niego robi - każdy Desplat genialny, cudowny, a po przesłuchaniu się kończy jak zawsze...Paweł Stroiński pisze:Pope zalinkował ten artykuł, pisząc "nie wiedziałem, że Prima Aprilis rozszerzyli na cały miesiąc", a Dan Goldwasser, który robi regularne raporty z sesji oprócz produkowania i designów okładek Lali napisał, że ten artykuł to "śmieć".
Sprawa zamknięta.

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze:... Taaa... O fuck... Nie no... serio?Wojtek pisze:kto słucha reggae ten rucha kolegę
A co, kolegi Ci puszczał i teraz czujesz się oszukany?

Olo dalej szaleje, okazuje się, że skomponował do francuskiego serialu "Marseille ", premiera 8 odcinkowej produkcji już 5 maja w Netflix.
zwiastun:
https://www.youtube.com/watch?v=8WvqgV7-kSc
zwiastun:
https://www.youtube.com/watch?v=8WvqgV7-kSc