Brian Tyler
Re: Brian Tyler
Wawrzek, Ty weź może dokładniej czytaj wątki na tym forumWawrzyniec pisze: ↑ndz mar 19, 2017 17:06 pmZaraz hp_gof, to Ty słuchasz Briana, jedynie z myślą o autografach? :/

Ja:
Adam:
Ja:Adam pisze: ↑czw mar 02, 2017 18:23 pmto szczerze i serio nie jest aż tak zły kompozytor (mimo że Marek Łach i Tomasz Rokita uważają że jest![]()
![]()
), żeby z jego takiej bogatej już przecież ilościowo dyskografii nie dało sie wybrać choćby jednego albumu, żeby dać mu go do podpisu, skoro będzie ku temu okazja, może jedyna. no ale to już Twoja sprawa
Adam:hp_gof pisze: ↑czw mar 02, 2017 18:28 pmAle ja biorę autografy tylko tych twórców, na których mi zależy. Nie biorę tylko po to, bo wypada, bo przy okazji, bo może kiedyś się przydadząNo i staram się dawać do podpisu najlepsze płyty, do których z chęcią wracam (np. Atonement, GBH, Single Man, Finding Neverland itd.). Niestety, Brajan mnie nie kręci (przynajmniej pod względem muzycznym)
Ja:
Adam:
PS. Adam, niestety, rozczaruję Cię, Brajan nie jest w moim typie, aczkolwiek potrafię docenić, że natura go hojnie obdarzyła (ładną twarzą)

wczoraj wrzucili fotę z Abbey - gra Philharmonia Orchestra Esa Pekka-Salonena, tym razem za pulpitem Brajan 

ciekawe czy tym razem pozwolą mu odpuścić elektronikę

ciekawe czy tym razem pozwolą mu odpuścić elektronikę

NO CD = NO SALE
Abbey na swój profil wrzuciło fotke z podpisywania plakatu Rangersów - Brajan nagrywa Mumię i nie mógł byc na ich premierze:

NO CD = NO SALE
Jakby ktoś chciał w ramkę <3

nowy Dżedaj !
i nowa strona internetowa - choć dalej nieaktualna
http://briantyler.com

nowy Dżedaj !

i nowa strona internetowa - choć dalej nieaktualna

NO CD = NO SALE
Raczej czarodziej
Me gusta 
To już wiem co dam do podpisu zamiast płyty

To już wiem co dam do podpisu zamiast płyty

No nie wiem, wnioskuję po zdjęciu, że Skrillex nawet nie będzie pamiętał, że spotkał Tylera.Adam pisze: chyba będzie jakaś kolaboracja ze Skrillexem[/img]
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
obawiam się że to tylko, o ile w ogóle, możliwa kolaboracja do solowego albumy Madsonika który ma wyjśc jesienią
no i jak będą tak spizgani to nie wiem co z tego wyjdzie 

NO CD = NO SALE
nowy, pełny zwiastun Mumii jest kapitalny - i te efekty
https://www.youtube.com/watch?v=GzorZUuZqEI - jeśli muza w trailerze to z filmu, to będzie score roku 

NO CD = NO SALE