Partly Cloudy jednak wciąż najlepszyKoper pisze:Urocze, a i score bardzo ładny. W sumie bardziej mi się podobał jak Carter.

http://www.youtube.com/watch?v=Kb_OGyOyEYg
Partly Cloudy jednak wciąż najlepszyKoper pisze:Urocze, a i score bardzo ładny. W sumie bardziej mi się podobał jak Carter.
Czy najładniejszy to bym nie powiedział, trzeba było by go dobrze posłuchać jako utwór. Ot taka urocza melodia pięknie wbijająca się w konwencję obrazu, coś, a'la Partly Cloudy. Filmowe tematy Johna Cartera, Super 8 czy z napisów końcowych "Earth Days" bądź "Let Me In" wydają mi się jednak ładniejszePaweł Stroiński pisze:Chciałbym to La luna mieć, bo uważam, że to najładniejszy temat Giacchino w karierze
Niegdyś podobnie miałem właśnie z Partly CloudyPaweł Stroiński pisze:Youtuba z tym filmikiem dała mi dzisiaj koleżanka. Prawie się popłakałem, śliczne.
Ale to jakaś popierdułka tylko.Adam pisze:ciekawe czy muza z tego show co wyżej wkleiłem będzie wydana. musical Spidermana wydali a Batman Live się też zbliża już na cd.
Owa popierdułkaMystery pisze:Ale to jakaś popierdułka tylko.Adam pisze:ciekawe czy muza z tego show co wyżej wkleiłem będzie wydana. musical Spidermana wydali a Batman Live się też zbliża już na cd.
Jak na horror, to całkiem dobrze się przy tym zasypiakiedyśgrześ pisze:horror, horror, horrortyle mam do powiedzenia o tych piano solówkach