John Williams
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: John Williams - co dalej?
No gdzie, przecież to trzeba by kupić partyturę, skopiować na ksero i jeszcze materiał przećwiczyć, jakąś próbę zrobić... no gdzie tamhp_gof pisze:Jakby jakiś koncert zagrali, to by można było im przyklasnąć. A linki to ja sam se wkleić potrafię

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wojteł
- John Williams
A ilu z nich słuchałeś?kiedyśgrześ pisze: Z całym szacunkiem dla Big Johna, ale jego dokonania na gruncie muzyki poważnej, tej przez duże P są żadne, czy nawet śmieszą, bo niestety kilka prób popełnił.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Tyle ile ktoś mu wydał, czy popełnił wysiłek zarejestrowania i ciśnięcia w sieć, a jak mi zaczniesz wciskać kitolinę, że przy którymkolwiek dziele udało mu się wyleźć ponad filmową stylistykę to stracę do ciebie cały szacunek WojtekWojtek pisze:A ilu z nich słuchałeś?kiedyśgrześ pisze: Z całym szacunkiem dla Big Johna, ale jego dokonania na gruncie muzyki poważnej, tej przez duże P są żadne, czy nawet śmieszą, bo niestety kilka prób popełnił.

Ps. Nawet Enrike Morikone bardziej nadąża, przynajmniej jeśli chodzi o kameralistykę

- Wojteł
- John Williams
To strać. Te prace, które słuchałem, uważam za bardzo dobre. Rewolucji nimi nie zrobił, ale też nie taki był cel 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Jak postawisz Williamsa na zakurzonej półce obok Dworzaka Wojtek, z tym, że ten drugi pisał fajniejsze tematyWojtek pisze:To strać. Te prace, które słuchałem, uważam za bardzo dobre. Rewolucji nimi nie zrobił, ale też nie taki był cel

Poważna to taki fajny sport w którym jak nie idziesz do przodu to cię nie ma, sam wiesz, że nie kłamię

Ps. Nie mogę uwierzyć, że położyłeś naszą dopiero co powziętą internetową znajomość na szali

Ps2. Dodatkowo założę się, że Hołdys, którego wypowiedź była przyczynkiem do wymiany opinii nie ma na półce ani piątej Beethovena, ani Imperium Kontratakuje Williamsa

- Wojteł
- John Williams
Nie, tak to tylko Bladu robikiedyśgrześ pisze:Jak postawisz Williamsa na zakurzonej półce obok Dworzaka Wojtek, z tym, że ten drugi pisał fajniejsze tematyWojtek pisze:To strać. Te prace, które słuchałem, uważam za bardzo dobre. Rewolucji nimi nie zrobił, ale też nie taki był cel![]()

kiedyśgrześ pisze:Ps. Nie mogę uwierzyć, że położyłeś naszą dopiero co powziętą internetową znajomość na szali![]()
Nie dramatyzuj

Nie, on ma tylko Erica Claptonakiedyśgrześ pisze:Ps2. Dodatkowo założę się, że Hołdys, którego wypowiedź była przyczynkiem do wymiany opinii nie ma na półce ani piątej Beethovena, ani Imperium Kontratakuje Williamsa

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
To dlaczego nie słucha, możeby się czegoś nauczyłWojtek pisze:Nie, on ma tylko Erica Claptona

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Świta mi jakaś jego piosenka sprzed 300 lat którą prawdopodobnie słyszałem 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@kiedyśgrześ Gadaj ile Ci Koper zapłacił za propagandę Morricone? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Też uważam Morricone za większego. I Goldsmitha, ale on nie żyje. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
dajeszhp_gof pisze:A linki to ja sam se wkleić potrafię