Wszyscy wiemy, że najlepiej pasowałby tu Daniel Pemberton, który już pracował z duetem Lord/Miller (panowie też są producentami tego serialu). Już tam w uchach gdzieś krążyły mi dźwięki z "Motherless Brooklyn". Ale grafik musiał mieć strasznie napięty, albo bardzo długo pracował przy "Project Hail Mary", że potrzebny był ktoś inny.Wawrzyniec pisze: ↑pn cze 01, 2026 13:02 pmZacząłem słuchać ten soundtrack, ale naprawdę nie wciągnął mnie. A szkoda, bo wydaje mi się, że ten serial miał potencjał na ciekawszy score. W ogóle jakoś dochodzę do wniosku, że mało która praca Krisa Bowersa mnie tak naprawdę pociąga.![]()
Kris Bowers
Re: Kris Bowers
Spider-Noir wyjdzie na CD. 18 września, Milan.

Dobre recki i opinie widzów nie wystarczyły i Spider-Noir nie dostał 2 sezonu. Najwidoczniej zabrakło oglądalności, ale to wina binge watching, przez który serial był popularny może przez tydzień i szybko przestano o nim mówić, podczas gdy popularność takich Latarni z tygodnia na tydzień tylko rośnie i jest szeroko komentowana.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Piszą, że to przez to iż serial rozkręca się dopiero od czwartego odcinka i dlatego dali wszystko na raz, ja tam wolę ten Netflixowy model niż jeden odcinek na tydzień
Wśród wymienia się te Cage;a, który mógł odstraszyć część widzów
Moim zdaniem, zagrał bardzo dobrze 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John