ja tam nie rozliczam nikogo z pomagierów, chyba że spartoli score
Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
nie ma nic nagle - zauważ że właśnie wtedy zaczęła się medialna i marketingowa ekspansja pomagierów i w ogóle zmiana Hansa w całym tym aspekcie i bardziej zdecydowane wyjścia do wszystkich mediów jak leci. stąd właśnie teraz do niego najczęściej przypisywana jest ta łatka pomagierów, bo on to dobitnie rozreklamował - to też miałem na myśli wyżej w poście. to jest oczywiście krzywdzące, ale sam sobie na to zapracował że tak jest kojarzony.
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
I znowu nie rozumiesz.
Ja pytam, dlaczego czepiamy się każdego pomagiera oddzielnie, a nie samego Hansa, za jego porażki. Wspominanie ghostwriterów przy Piratach 4 i zastanawianie się, który co spieprzył, to tłumaczenie Hansa za score, z którego sam nie chce się tłumaczyć i był nim załamany. O to mi chodzi
Ja pytam, dlaczego czepiamy się każdego pomagiera oddzielnie, a nie samego Hansa, za jego porażki. Wspominanie ghostwriterów przy Piratach 4 i zastanawianie się, który co spieprzył, to tłumaczenie Hansa za score, z którego sam nie chce się tłumaczyć i był nim załamany. O to mi chodzi
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Naprawdę tak robimy? Dałbym przysiąc, że przy "Sherlockach" nikt tutaj nie zwalał winy na Balfe tylko się jechało po Hansie jak się da. Przecież zawsze w pierwszej linii on obrywa, więc akurat zarzutu nie rozumiem, gdyż go nie widzę.Paweł Stroiński pisze:Ja pytam, dlaczego czepiamy się każdego pomagiera oddzielnie, a nie samego Hansa, za jego porażki.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
co?Paweł Stroiński pisze:Ja pytam, dlaczego czepiamy się każdego pomagiera oddzielnie, a nie samego Hansa, za jego porażki
Paweł, mieszasz
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ja się z tym wielokrotnie spotykałem.
I wybacz, że jest za dużo Hansa w temacie Hansa.
I wybacz, że jest za dużo Hansa w temacie Hansa.
na pewno nie na tym forum się spotykałeś, tu się nikt nie rozdrabnia tylko wrzuca całość do jednego wora z napisem Hans i tyle. od zawsze tak było i będzie. i to jest w tym wypadku akurat jedyne i słuszne podejście.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co najwyżej czasami ktoś rzuci jakimś tekstem, że Zimmer nic nie komponuje, a wszystko robią za niego pomagierzy. Pomijając oczywiście "Batman Begins" i "The Dark Knight", gdzie jak już krytykę to tylko Zimmer zbierał i mówiono, że to on wszystko skomponował, a Howard jest "niewinny" i nie ma z tym scorem nic wspólnego.Adam pisze:na pewno nie na tym forum się spotykałeś, tu się nikt nie rozdrabnia tylko wrzuca całość do jednego wora z napisem Hans i tyle.
Ale tak nie uwłaczając to jakaś dziwna ta dyskusja, tym bardziej, że chyba o ghostach już nie raz dyskutowaliśmy, a o tych do Batmanów to chyba z kilkadziesiąt razy.
może Paweł usilnie usiłuje odwrócić uwagę od smrodku który się snuje po Spajderowych klipach? 
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Biorąc pod uwagę, jak mi się totalnie udaje olewać ten score na razie (recki nie piszę też), to na pewno 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Przesłucham, jak będzie całość. I jak trzeba będzie to zjadę 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
... i przekażę tę krytyczną opinię Zimmerowi.Paweł Stroiński pisze:Przesłucham, jak będzie całość. I jak trzeba będzie to zjadę
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
prawda jest taka, że każdy kompozytor dobrze wie, kiedy spierdolił. każdy. więc mówić im tego nie trzeba 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, ale o Spider-Manie 2 to jest osobny temat i tam można się o nim rozpisywać. A zważywszy, że wedle prawa forum temat o Interstellar szybko nie powstanie, to tutaj będę się produkował. A czytając kolejne nawet minimalusieńkie informacje o tym filmie, takie jak te: http://www.comingsoon.net/news/cinemaco ... ?id=116504
coraz bardziej się rozmarzam i moje oczekiwania rosną z minuty na minutę jak dług Grecji. Błagam, błagam, niech to będzie świetny score idealnie pasujący do filmu! Tylko te okropne obawy i wątpliwości nie dają mi spokoju.
coraz bardziej się rozmarzam i moje oczekiwania rosną z minuty na minutę jak dług Grecji. Błagam, błagam, niech to będzie świetny score idealnie pasujący do filmu! Tylko te okropne obawy i wątpliwości nie dają mi spokoju.