Jan A.P. Kaczmarek
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jan A.P.
Wczoraj zdobyliśmy srebro - piłkarze zajęli drugie miejsce w meczu z Estonią. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Załapałem się tylko na napisy końcowe, JAP miał to prowadzić. W programie był Schifrin, Piazzola, Isham - napisy leciały za szybko, że coś więcej dało się wychwycić.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Najbardziej to mnie irytowało podczas lekkoatletyki, komentatorzy chyba tam na stadionie siedzieli i np. przy tych rzutach młotem, dyskiem itp. widzieli zieloną trawkę z paroma białymi paskami, a w TV tymczasem oczywiście nakładali jeszcze dodatkowe pasy pokazujące rzuty medalowe, no i jak ktoś tam z naszych rzucił daleko to już nasi się jarają jak Rzym za Nerona, niestety ja patrzę na ten cholerny obraz i widzę, że do złotego paska, czy nawet czasem do brązowego paska jeszcze brakuje. Dziwne uczucie tak siedzieć przez 15 sekund, wiedzieć, że nie ma medalu i słuchać tych komentatorów, którzy dalej się jarają i dopiero po chwili "a jednak nie...".Koper pisze:Wczoraj zdobyliśmy srebro - piłkarze zajęli drugie miejsce w meczu z Estonią.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja też całego nie oglądałem; z Ishama dali jakiś kawałek z "Warriora" (w którym najbardziej pamiętne były wstawki z "Ody do radości") i tyle. Siedział chłopina na widowni a Jancio ściemniał do ludzi, że to jeden z najlepszych aktualnie kompozytorów amerykańskich.Kaonashi pisze:Załapałem się tylko na napisy końcowe, JAP miał to prowadzić. W programie był Schifrin, Piazzola, Isham - napisy leciały za szybko, że coś więcej dało się wychwycić.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
A co miał powiedzieć? Że skończył się w 2005 na Zebrze z klasą 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak to co miał powiedzieć?
"Dzień dobry, nazywam się Jan AP Kaczmarek i mam Oscara"
"Dzień dobry, nazywam się Jan AP Kaczmarek i mam Oscara"

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
to JAPK byłby nie tylko kompozytorem, ale i poetą.
Rymuje się, kurwa
Rymuje się, kurwa

A konkretnie fraszkopisarzemPaweł Stroiński pisze:to JAPK byłby nie tylko kompozytorem, ale i poetą.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W sumie oglądać nie muszę, ale spróbuj kiedyś usiedzieć np. godzinę przed TV, kiedy masz tylko fonię.Koper pisze:A po co Ci więcej do koncertu?

Mogłeś wyłączyć obraz?Templar pisze:Ja to bym tak chciał mieć w czasie IO, wtedy przez jakieś kilka sekund mógłbym radować się złotymi medalami, a tak komentatorzy swoje, a obraz swoje

Co do audycji w Trójce to znowu było o zdrowym jedzeniu. No k., ile można.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Dzisiaj w Trójce po 14:00 i 19:00 będą kolejne audycje dotyczące poznańskiego festiwalu. W poprzednim odcinku poznaliśmy sekret zamiany arbuza w mięso, dzisiaj się dowiemy, jak z cukinii zrobić śledzia.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
polecam obszerny wywiad z JAPK na stopklatce! jak zawsze mądrze, celnie i prawdziwie 

NO CD = NO SALE
spore Q&A w Hollywood Reporter z JAPK z tamtego tygodnia:
http://www.hollywoodreporter.com/news/c ... and-364444
http://www.hollywoodreporter.com/news/c ... and-364444
NO CD = NO SALE