Michał Lorenc
Re: Michał Lorenc
to trzeba zapytać lożę szyderców z tematu Jak żyć Panie premierze.
a przymiarki do tego były już za Komora z tego co wiem. zresztą za Tuska przecież zrobili z nim dil na tą symfonię na chrzest PL. ale to taki oftop jakby hejterzy gadali że mu to Kaczor dał.
a przymiarki do tego były już za Komora z tego co wiem. zresztą za Tuska przecież zrobili z nim dil na tą symfonię na chrzest PL. ale to taki oftop jakby hejterzy gadali że mu to Kaczor dał.
#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Gratulacje dla Lorenca, bo swoją twórczością na pewno na takie wyróżnienie zasłużył i przynajmniej w jego przypadku nie można mówić o politykierstwie (choć na pewno jego poglądy nie zaszkodziły, no ale taki mamy klimat).
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po technologicznym skomplikowaniu i ulepszeniu scen ze sztuczną mgłą, 3 wybuchach i broni elektromagnetycznej 9 września do kin wchodzi "Smoleńsk". Na razie wieści o soundtracku, trackliście, nic. Cóż pewnie wydanie albumu "nie jest proste... a nawet wręcz przeciwnie.
Nowy trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=huveY6NEa2Q
No cóż, wszystko co ważne już powiedziałem.

Nowy trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=huveY6NEa2Q
No cóż, wszystko co ważne już powiedziałem.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Lorenc uskrzydlony tematem wyczaruje main theme na miarę JFK Williamsa, czuję to. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wygląda jak Ojciec Mateusz: odcinek specjalny, więc może i ścieżka będzie podobna. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Zależy czyim tematem będzie uskrzydlony.Marek Łach pisze:Lorenc uskrzydlony tematem wyczaruje main theme na miarę JFK Williamsa, czuję to.

Na film chyba aż pójdę na podobnej zasadzie co oglądam studio Yayo...

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
na studio Yayo do kina chodzisz? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nie. Chodzi o to, że oglądam ich z bliżej niesprecyzowanych pobudek masochistycznych. 

Fe.
Oglądam na bieżąco, i stwierdzam, że Yayo nie jest już takie żenujące - teraz jest już tylko nieśmieszne. Mam wrażenie, że najtragiczniejsze żarty wykorzystali w pierwszym odcinku. Teraz to jest taki suchy, geriatryczny kabarecik, ale z jakiegoś dziwnego powodu fajnie się to ogląda. W sumie w aspekcie satyrycznym, to dają radę tylko wtedy, kiedy... żartują z samych siebie.
Koniec offtopa.
Koniec offtopa.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja jestem ciekawy tego kawałka na trąbkę przepełnionego patosem, na sam koniec filmu kiedy się te zombie ze sobą spotykają. W sumie to 31. bo Halloween chyba by bardziej premierę pasował.Marek Łach pisze:Lorenc uskrzydlony tematem wyczaruje main theme na miarę JFK Williamsa, czuję to.

Plus sam nie jestem pewny czy muzyka będzie dobrze w filmie wyeksponowana i czy np. nie będzie jak to w wielu blockbusterach bywa, że będzie zagłuszana efektami dźwiękowymi. Te trzy eksplozje, broń elektromagnetyczna, dobijanie ranny, wybijanie szyb i rechot Tuska i Putina. Oj, będzie się działo i oczywiście nie może zabraknąć takiej sceny z Rady Ministrów zaraz po katastrofie:
https://www.youtube.com/watch?v=7edeOEuXdMU

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kaczmarek robi festiwale, ten politykę... dobrze że ci młodsi jeszcze chcą pisać muzykę. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czyli wreszcie kogoś znaleźli do tej kapituły i w sumie z całego towarzystwa jakie się tam znajduje to akurat Lorenc najwięcej ma wspólnego z kulturą. Hm, to teraz skoro skład jest pełny ciekawe komu przyznają order

jakby ktoś chciał, to Psy 1 wznowił Warner, za 3 dychy już w sklepach, zawartośc ta sama.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak w dawnych czasach podczas premier filmów Leni Riefenstahl, wczoraj w towarzystwie najważniejszych państwowyxh oficjeli z Prezesem Polski na czele odbyła się premiera "Smoleńska" .jednak nic nie słychać o wydaniu soundtracku. Czy będzie digipack, vinyl Deluxe Edition, Trotyl Edition nic? I jak mamy nagradzać ten score Filmmuzą, skoro nie mamy dostępu do materiałów. :/