Hans Zimmer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
To przecież muzyka do "Rain Mana" nie jest śmieszno fajna. Za to "Video Killed The Radio Star" już tak. Od taki fajny kiczowaty kawałek. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
kolejny
giera miała odpyty lepszych. powiedzmy że gta ten kawałek odkopała dla szerszej publiczności na nowo 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Odkopał.
Toż chyba większość osób zna ten kawałek. Jeden z pierwszych puszczanych na MTV teledysków. W tych dobrych czasach kiedy MTV puszczała muzykę. 

- Wojteł
- John Williams
Wiadomka, że miała, ale nie zmienia to faktu, że przedłużyła żywot tej piosenki i razem z innymi świetnie współtworzyła klimat. I rozszerzyło nieco grono odbiorców, bo o tym kawałku pamiętaliby tylko najbardziej hardkorowi fanboje Janka Pokoju 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie do końca bluźni. Sam nie przepadam za Rain Manem, a zwłaszcza za tym, co tu podałeś.Adam pisze:bluźnisz i tyle.
W ogóle pierwszy kawałek puszczony na MTV. Co ciekawe, jedyne, co z tym kawałkiem Hans miał wspólnego, to właśnie udział w tym teledysku, z tego, co wiem, Hans wszedł do zespołu długo po jego skomponowaniu.Wawrzyniec pisze:Odkopał.Toż chyba większość osób zna ten kawałek. Jeden z pierwszych puszczanych na MTV teledysków. W tych dobrych czasach kiedy MTV puszczała muzykę.
Wawrzyńcu, jak wychodziło VC to większość tych osób była co najwyżej gimbusami, nie mówiąc już o tym żeby wiedzieć co puszczała mtv w czasach, gdy oni nie obijali się nawet jeszcze między lewym a prawym jajem własnych tatusiów 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chwila, chwila bo po podobieństwie do Teda Bundy'ego, naśmiewaniu się z głodujących dzieci i fetyszu obrzezania, jakieś kolejna nieprawdziwe historie na mój temat są tutaj tworzone. Ja nie napisałem nic złego na Rain Mana. Ja napisałem tylko o "Video Killed The Radio Star", że jest śmieszno-fajno-kiczowate, a Adam podciągnął to do Rain Mana co jest nieprawdą.
A jeżeli chodzi o wkład Zimmera w jakiś utwór to chyba miał większy w Krismy "Many Kisses":
http://www.youtube.com/watch?v=HXDVgqNb8yQ
A jeżeli chodzi o wkład Zimmera w jakiś utwór to chyba miał większy w Krismy "Many Kisses":
http://www.youtube.com/watch?v=HXDVgqNb8yQ
nie jestWawrzyniec pisze:Ja napisałem tylko o "Video Killed The Radio Star", że jest śmieszno-fajno-kiczowate,

nie podciągałem pod Rainaa Adam podciągnął to do Rain Mana co jest nieprawdą.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jako, że jesteśmy przy początkach kariery Zimmera, to na last.fmie ktoś zapodał takie zdjęcie Hansa:

Z twarzy widzę podobieństwo, ale nigdy wcześniej nie znałem tego zdjęcia. 

eee to co z Ciebie za fanboj
ono było przynajmniej na 2 dokumentach dvd w dodatkach, ktoś zrobił screena 

#FUCKVINYL