Cisek pisze:Brian założył konto na Twitterze. Adam - wiesz co masz z tym zrobićhttps://twitter.com/BrianTylerMusic
w jaką? nie mam fb a Arni ma do tego zablokowany profil tylko dla znajomków.. to że Brajan jest nerdem SW to wiadomo od dawna, co miech ogląda i się tym chwaliPaweł Stroiński pisze:Z szacunu i Briana, ty nie widziałeś chyba, w jaką popieprzoną dyskusję wpakował się Brian z Arnoldem na FB
Paweł nie przypuszczałem, że z Ciebie taka plotkaraPaweł Stroiński pisze:Brian opublikował na FB zdjęcie z Hiddlestonem, podpisane "Ja i Loki".
Arnold: "O, on mieszka koło mnie. Tom Hiddleston, nie Loki - Loki mieszka w Asgardzie".
Tyler coś powiedział na temat swojego mieszkania w Asgardzie, po czym pojawiło się hasło Alderon (miasteczko w Kornwalii), na co Tyler odpowiedział, że nie powinni mówić o Alderaan, bo go Tarkin zabije... i się zaczęło
Przez chwilę gadali o tym, jak Moff Tarkin czyha na życie Briana, w końcu Arnold powiedział, że proponowano mu rolę Rexa Harrisona, jakiegoś prezydenta galaktyki, na co Tyler odpowiedział, że mu zaproponowano rolę przepaści Sarlacca (wybaczcie, że polska nazwa wyleciała mi z głowy).
Arnold: To przez zęby.
Chwilę potem:
Arnold: And the tentacles (macki).
Tyler coś powiedział, że chciał trzymać swoje macki w tajemnicy, ale dobrze, że się na coś przydały.
Arnold: Sorry, I meant testicles (jądra)
Brajan rozpoczął wczoraj nagrania do INTO THE STORM w warner'owskich studiach Eastwooda. Przy okazji nagrywany był też wywiad i materiał z sesjiAdam pisze:ponieważ Maras wykasował po zmianie regulaminu cały temat -to dla przypomnienia:Adam pisze:Brajan rozpoczyna na dobre pracę z najbliższym od lat współpracownikiem Jamesa Camerona - Stevenem Quale. Był on 2 reżyserem / co-twórcą efektów specjalnych / co-montażystą w większości filmów Camerona - konkretnie - Otchłań, Terminator 2, True Lies, Titanic, Obcy z Głębin i Avatar. Brajan zrobi score do thrillera "Category Six" w reżyserii Quale'a o studentach zajmujących się dokumentowaniem tornad i zniszczeń jakie dokonują. Premiera za rok. Wytwórnia New Line Cinema / Warner Bros. Wcześniej Brajan i Quale spotkali się przy Final Destination 5.
film o tornadach, roboczym tytułem było Category Six (wiadomo od czego tytuł), później w fazie produkcji był podany jako "Black Sky", a teraz Warner poinformował, że finalny tytuł - i wg mnie najlepszy - to "Into The Storm". Premiera przesunięta została na 8.08.2014 roku.
więcej w Hollywood Reporter - http://www.hollywoodreporter.com/news/f ... orm-635615
Kurde to samo sobie pomyślałem zanim zjechałem na Twój postSzczypior pisze:Fascynujące.
Wiesz, akurat mało znam nowszych prac Briana, gdzie nie byłoby jakiegoś making-offu z sesji i w ogóle okołomuzyczny aspektów.Adam pisze:troszkę zaskoczył mnie fakt, że tak duża orkiestra to nagrywa, że robią making off, foty z sesji... nie zapowiadał się to aż taki duży film, i fakt że dali taki budżet na muzę i okołomuzyczne aspekty...