Kompozytorzy razem
Re: Kompozytorzy razem
Na pewno nie wcześniej niż koniec 2014 bo ten fryz Brajan nosi od wtedy
Ja obstawiam że to Oscary w tym roku albo Bmi czy cos.

#FUCKVINYL
bo nie wiedzieć czemu w ujsa celebryci w 80% fotki lub selfi robią nokią 3310 

#FUCKVINYL
Goldsmith, Scott, Bernstein.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tyler ma tu taką minę, jakby napisał muzykę przynajmniej do Ben-Hura.hp_gof pisze:Nie wiem kiedy, nie wiem gdzie, nie wiem czy było, ale wklejam

Jakby już było to skasujcie. Swoją drogą przejrzałem kilka pierwszych stron i niestety sporo fotek wywiało.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Od lewej: Kousuke Yamashita, Akira Senju, Toshiyuki Watanabe, Katsuhisa Hattori, Junichi Shima, ?,Taro Iwashiro.

Senju, Watanabe, Iwashiro:

Uematsu i Watanabe:

Senju, Watanabe, Iwashiro:

Uematsu i Watanabe:

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jaka III liga 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
W swojej dziedzinie - pierwsza liga. Wszyscy obstawiali gry AAA, czyli "najlepszego sortu"
(Schachner - Assassin's Creed Unity
Jason Graves - seria Dead Space
Gareth Coker - Ori and the Blind Forest
Velasco - m.in. Mass Effecty)
To po prostu kompozytorzy muzyki do gier (tylko Schachner robiła filmy jako additionalka Briana Tylera), ale pierwszoligowi kompozytorzy muzyki do gier
(Schachner - Assassin's Creed Unity
Jason Graves - seria Dead Space
Gareth Coker - Ori and the Blind Forest
Velasco - m.in. Mass Effecty)
To po prostu kompozytorzy muzyki do gier (tylko Schachner robiła filmy jako additionalka Briana Tylera), ale pierwszoligowi kompozytorzy muzyki do gier

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jeśli się nie śledzi tego rynku, to można nie wiedzieć, kim oni są, ale tak, fail
.
Z tych wszystkich wymienionych, Koprowi najmniej spodobałaby się pewnie muzyka Gravesa, czyli bardzo ostra awangarda... co jest dość zrozumiałe, biorąc pod uwagę, że Dead Space uważa się za jeden z najstraszniejszych horrorów w historii gier komputerowych

Z tych wszystkich wymienionych, Koprowi najmniej spodobałaby się pewnie muzyka Gravesa, czyli bardzo ostra awangarda... co jest dość zrozumiałe, biorąc pod uwagę, że Dead Space uważa się za jeden z najstraszniejszych horrorów w historii gier komputerowych

jak się słucha tylko Enja i Goblinów-podobnych to trudno się dziwić że się nie wie kto to jest Jason Graves 

#FUCKVINYL
Pawluśkiewicz, Sztompke, Kaczmarek, Baños, Pemberton (Transatlantyk)

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Garetha Cokera to chyba akurat Koper zna. Przynajmniej liczę, że po przeczytaniu mojej recenzji zachęcił się do przesłuchania "Ori and the Blind Forrest".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O, przepraszam, sprawdźcie sobie ich dorobek, filmowo każdy coś tam obskoczył zatem tak, filmowo to jest III liga albo i gorzej.
A chyba muzyką filmową się tu zajmujemy. "Dead Space" i "Tomb Raidera" znam z gier, owszem, "Oriego" słuchałem. Spoko scory, ale jak 99,9999% muzyki z gier nie jest to coś unikatowego, ponadczasowego, co przebiło by się ponad dzieło, do którego zostało stworzone. No ale to nie dyskusja na ten temat.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński