to było do przewidzenia, zresztą dawno strony filmowe go do tego dopisywały... powtórzę to co pisałem wcześniej - mógłby dać sobie już spokój z tą serią, tym bardziej po sukcesie muzy z piątki. zrobił już parę odcinków, i doprawdy nie musi się przyssawać do tego jak Williams do Star Wars na 50 lat, tym bardziej że jego pozycja w biznesie jest teraz spooooooro wyżej niż jak zaczynał przygodę ze Wściekłymi.. akcja siódemki będzie połączona z końcówką szóstki i będzie się działa w LA (choć tyle że nie będzie wymogów podatkowych by drugi raz brać jakichś tanich newcomerów z hiszpanii by napisali 10 minut scoru którego nie słychać w filmie), więc nie wiem cóż tam może być jeszcze twórczego do wymyślenia w muzie.. a nawet jak Brajan przebije w siódemce swoje Fast Five, to prawie nikt tego nie doceni, bo to taki typ filmów że muza nie będzie zauważona i dalej będą stereotypy co do tego nazwiska u co po niektórych

oczywiście score się przesłucha, ale dla mnie to angaż zbędny, angaż bez żadnych emocji, i nie będzie takowych żadnych do czasu przesłuchania scoru. No chyba że wyskoczą z newsem że będzie jakiś duży chór, nietypowa wokalistka na wokale albo jakiś Satriani itp na wiośle