Alexandre Desplat
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Alexandre Desplat
W sumie typowe: Desplat zabiera Mansellowi projekt, a rekcja na forum widzę jest:
http://www.youtube.com/watch?v=LCcZqcPOlNM
Teraz dochodzi jeszcze ten Festiwal w Wenecji. Ja Wam mówię: Rewolucja!
http://www.youtube.com/watch?v=LCcZqcPOlNM
Teraz dochodzi jeszcze ten Festiwal w Wenecji. Ja Wam mówię: Rewolucja!
#WinaHansa #IStandByDaenerys
cóż, agenci i pijarowcy jego robią wszystko żeby go umedialnić i promować, ale oskarowym looserem jak był tak jest i pewnie będzie. ale fakt że zaczyna wyskakiwać mocno z lodówki, spoko choć jak widać ostatnio niestety za dobrze mu to nie robi na formę. za chwilę Olo będzie robił scory do akcyjniaków i filmów ala Marvel, zobaczycie
no co kto lubi, ale wg mnie powinien poobserwować swego doświadczonego bardziej kolegę po fachu, Tomcia Njumana, który tyle lat w formie, a jednocześnie pozostaje jednym z najbardziej wyciszonych medialnie osób z tamtego kręgu.

#FUCKVINYL
Po jednej średniej Godzilli uważasz, że Olo nie jest w formie? A Grand Budapest Hotel to mu przypadkiem wyszło, jak się naćpał czymś z Andersonem? Monuments Men też bardzo dobre. W każdym razie ja tam uważam, że Oscar przyjdzie w swoim czasie, gorzej może być jak go potem chwyci klątwa pooscarowa
A na film o superbohaterze to też czekam
Wszystko jest możliwe 

A mi się Godzilla najbardziej podoba z tegorocznych jego wypustów i najczęściej do niej wracam, choć jeszcze trochę ich nas czeka 

Niepopularna tu, wszędzie indziej rządzi Godzilla 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No bo co innego? GBH poza filmem to dzięki okładce się nadaje na półeczkę z płytami "gender"; Monuments Men nie wywrze wrażenia na nikim kto dobrze kojarzy wojenne prace Jarre'a, Bernsteina, Goodwina i innych; zostaje ta Godzilla, średniak, ale chociaż może robić wrażenie na fanach solidnego, orkiestrowego grania.
Ola można pochwalić, że poszedł w różnorodność, trzy zupełnie odmienne scory i w żadnym nie ma takiego typowego dla niego plumkania, no ale i nie ma nic takiego, do czego będziemy wracać za lat parę (hp_gof będzie, no ale normalni ludzie nie
).

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
No według tych kryteriów to wszystko co jest tworzone we współczesnej muzyce filmowej jest wtórne, beznadziejne i w ogóle najlepiej zamknijmy to forum.
Co do okładki GBH - ja pierdzielę, wszędzie gender i gender. Od oglądania cycków mózg Ci się już chyba zlasował. W ogóle bez sensu jest ta dyskusja.
PS. Tak, jestem nienormalny i zajebiście się z tym czuję

PS. Tak, jestem nienormalny i zajebiście się z tym czuję

Nic dodać, nic ująć.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie wszystko, ale Godzilla i Monuments Men na pewno.hp_gof pisze:No według tych kryteriów to wszystko co jest tworzone we współczesnej muzyce filmowej jest wtórne

Chyba Tobie od nadmiaru despladełek, bo już oczywistych ironii nie wyczuwasz.hp_gof pisze: Co do okładki GBH - ja pierdzielę, wszędzie gender i gender. Od oglądania cycków mózg Ci się już chyba zlasował.

że hp_gof jest nienormalny czy co?Kaonashi pisze:Nic dodać, nic ująć.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
TeżKoper pisze:że hp_gof jest nienormalny czy co?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Desplat jakiś mało kontrowersyjny w tym roku. Wszyscy się zgadzają w ocenie. 

Ło matko, dzieciaki wychowane na popcornie
Hambitnej muzyki nie rozumieją 

Olo wystąpi w programie o Ifukube:
The Man Who Painted Monsters With Sound: Godzilla vs. Akira Ifukube (音で怪獣を描いた男 ~ ゴジラ VS. 伊福部昭~, Oto de Kaijuu o Kaita Otoko ~ Gojira VS Ifukube Akira ~ )
Broadcast Date: Sunday, July 6th, 11:00pm ~ 00:00am (60 mins)
Channel: NHK BS Premium (Japan only)
Appearances: Shiro Sano, Tetsuko Kuroyanagi, Alexandre Desplat, and others.
Dramatization Cast: Yuu Yoshizawa, Kana Harada