Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
No ja właśnie odpaliłem jeszcze raz teaser i w 20 sekundzie znowu mi Glassem powiało 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jeśli Glass, to od początku raczej
I słyszę tam coś w stylu Metamorfoz.

- Wojteł
- John Williams
Hansu taką progresję w górę zapuścił, że się bałem, że mu się zarz klawisze na keyboardzie skończą 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wawrzyniec, nie chcę nic mówić, ale niektóre ujęcia są w tym teaserze jak z Malicka 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Malick + Znaki + Mud

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
trailer z dupy bo o niczym. krótka reklama co osiągnął człowiek w technice, łał
a muza? też żadna, rozśmieszyły mnie co najwyżej te kościelne organy na końcu, dośc katoli dookoła to jeszcze tu tego cza słuchać 

#FUCKVINYL
Jak Iwashiro używa organów to znaczy, że to gotyk, ale jak Zimmer to od razu katole. Ehhh logika. Z resztą czysto prowokacyjny post z Twojej strony 

bo słaby "trailer" i słaba w nim muza. tyle. a że brzmienie tych organów jest jak w kościele? not my fault 

#FUCKVINYL
No ok, tylko że z tymi katolami dookoła to mogłeś sobie darować.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ale wiecie, że to nie był trailer, tylko teaser? Radzę sprawdzić co oznacza słowo tease 
Mi się podobało, nic nie zdradził, a monolog McConaugheya ma taki fajny powiew kosmicznego romantyzmu, eksploracji, nadziei, który przypomina mi czasy, kiedy powstawały tak świetne filmy s-f jak "Kontakt".
Świetnie dobrana jest też muzyka, ale rozumiem, że na razie nie wiadomo co to dokładnie jest? Oczywiście wątpię, by Zimmer poszedł tą drogą, choć nic nie jest przesądzone
PS1. Adam, jestem katolem. Takim najgorszego rodzaju, ciemnogrodowym, z propagandy GW, TVN-u, Polsatu i PO. Pilnuj się. Katole są dookoła i mają Cię na oku!
PS2. Jak widzę kolejną fotkę Hansa z jakimiś słynnymi nazwiskami ze świata muzycznego szoł-biznesu, to się zastanawiam po co on się jeszcze tak męczy z tą filmówką, z tą niszą? Rzuciłby to w cholerę i by mógł tworzyć swoje własne projekty, gdzie na płycie każdy utwór mógłby być tworzony w kolaboracji z kolejnym hot nazwiskiem ze świata muzyki popularnej. Why bother, Hans?

Mi się podobało, nic nie zdradził, a monolog McConaugheya ma taki fajny powiew kosmicznego romantyzmu, eksploracji, nadziei, który przypomina mi czasy, kiedy powstawały tak świetne filmy s-f jak "Kontakt".
Świetnie dobrana jest też muzyka, ale rozumiem, że na razie nie wiadomo co to dokładnie jest? Oczywiście wątpię, by Zimmer poszedł tą drogą, choć nic nie jest przesądzone

Sorry, że zapytam, ale o co chodzi z tymi sercami? Bo widzę je w co drugim Twoim poście. To jakaś manifestacja czegoś, czy jak?hp_gof pisze:Jest kukurydza! <3 (sorry za spoiler)
PS1. Adam, jestem katolem. Takim najgorszego rodzaju, ciemnogrodowym, z propagandy GW, TVN-u, Polsatu i PO. Pilnuj się. Katole są dookoła i mają Cię na oku!

PS2. Jak widzę kolejną fotkę Hansa z jakimiś słynnymi nazwiskami ze świata muzycznego szoł-biznesu, to się zastanawiam po co on się jeszcze tak męczy z tą filmówką, z tą niszą? Rzuciłby to w cholerę i by mógł tworzyć swoje własne projekty, gdzie na płycie każdy utwór mógłby być tworzony w kolaboracji z kolejnym hot nazwiskiem ze świata muzyki popularnej. Why bother, Hans?

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jest potwierdzone, że to Hans napisał muzykę w tym teaserze.
Dlaczego Hans robi w filmie jeszcze? Bo go obrazy inspirują po prostu
. A Jarre... to może być Spiderman, a nie Interstellar. W tej chwili raczej pracuje nad filmem Webba, bo Interstellar jeszcze jest chyba w trakcie zdjęć...
Dlaczego Hans robi w filmie jeszcze? Bo go obrazy inspirują po prostu

<3 = kocham!Tomek pisze:Sorry, że zapytam, ale o co chodzi z tymi sercami? Bo widzę je w co drugim Twoim poście. To jakaś manifestacja czegoś, czy jak?
Taki mój rodzaj nadużywania emotikonki; a co, nie można?!
A, to w zalewie minusów jakie dostał ode mnie w tym roku (choć pewnie Paweł, zdziwi Cię, że dość pozytywnie odebrałem Lone RangeraPaweł Stroiński pisze:Jest potwierdzone, że to Hans napisał muzykę w tym teaserze.

Paweł Stroiński pisze:Dlaczego Hans robi w filmie jeszcze? Bo go obrazy inspirują po prostu.
Że tylko obrazy, to w to, biorąc jego pozycję i osobowość uwierzy tylko naiwniak

Żar junior do Spider-Mana. a) to jest tam jeszcze dla niego miejsce?, b) WTF?Paweł Stroiński pisze:A Jarre... to może być Spiderman, a nie Interstellar. W tej chwili raczej pracuje nad filmem Webba, bo Interstellar jeszcze jest chyba w trakcie zdjęć...
Nie dziwię się nawet, że Wawrzek, zaczyna przeglądać na oczy i zaczął wątpić w swoje bóstwo.

"kocham" - tyle to i ja wiemhp_gof pisze:Taki mój rodzaj nadużywania emotikonki; a co, nie można?!

Poza tym wiesz, że nad wyraz częste mówienie komuś/czemuś "kocham", nieco bagatelizuje wymowę tegoż?

Ostatnio zmieniony sob gru 14, 2013 22:08 pm przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.

Okazywania uczuć nigdy za wiele! A serduszko było przy kukurydzy, bo uważam, że to urocze, że w zwiastunie ją umieścili <3 Sooooooł słiiiiiiiit