John Williams
- Wojteł
- John Williams
Re: John Williams - co dalej?
Fajnego kopa daje podczas gry w Jedi Outcast 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W Jedi Outcast nie trzeba podkładać, bo już jest. 
A kawałek z potyczki Vadera z Luke'm z RotJ użyty w finałowym levelu miażdży.

A kawałek z potyczki Vadera z Luke'm z RotJ użyty w finałowym levelu miażdży.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
No... Jedi Academy już nie miało teog klimatu 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie grałem akurat. A w te najnowsze gry z rycerzami Jedi (nie pamiętam tytułu) grałeś?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Hm.. Najnowsze.. Grałem w Knights of the Old Republic I i II, ale to już swoje lata ma.. Grałem w Empire at War, Battlefronty i Republic Commando, czyli w sumie najnowsze starwarsowe pozycje na PC, ale tam się głównie Clone troopperami biegało. Później wyszło The Force Unleashed, ale w nie nie grałem, bo nie mam konsoli no i oczywiście gry oparte na The Clone Wars, ale to też tylko na PC. Więc wychodzi na to, że najnowsze gry z Rycerzami Jedi jakie grałem mają jakieś 6 lat, może więcej, bo później Lucasarts tylko na konsole wydawał
A szkoda, bo marzy mi się kolejna część Jedi Knight, albo Republic Commando

Przecież jest na PC i tak naprawdę to TFU to następca Jedi Knight, choć Jedi Outcast to to nie jest, ale jednak fajnie się gra. Ostatnio dwojkę sobie kupiłem i w nią gramWojtek pisze:Później wyszło The Force Unleashed, ale w nie nie grałem, bo nie mam konsoli

- Wojteł
- John Williams
A to nie jest tak, że TFU śmiga na PCecie tylko po przekonwertowaniu i zajmuje w uj miejsca? Bo za moich czasów tak było 

Wydali w 2009 edycję Ultimate Sith Edition i przy okazji pojawiło się też oficjalnie na PC, a druga część od razu była na kompa, ale ile zajmuje to nie wiem, bo ja osobiście gram na PS3Wojtek pisze:A to nie jest tak, że TFU śmiga na PCecie tylko po przekonwertowaniu i zajmuje w uj miejsca? Bo za moich czasów tak było

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja grałem w KOTORy, ale już nie gram, gdyż strasznie wciągające i pochłaniające czas to gry. Za bardzo. A muzyka w grach dobra, ale akurat autorstwa Jeremy'ego Soule'a, przynajmniej do pierwszej części o ile pamiętam.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
No, juz nie pamiętam kto tam pisał do drugiej części, ale Soule to nie był, niemniej jednak trzymał poziom 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No właśnie o The Force Unleashed mi chodziło, chyba już nawet dwójka wyszła i ona na bank jest na PC, ale recenzje miała raczej średnie, stąd pytałem czy warto w ogóle. Jest tam w walkach na miecze świetlne i stosowaniu Mocy choć połowa tego funu co w Outcast?Wojtek pisze:Przecież jest na PC i tak naprawdę to TFU to następca Jedi Knight, choć Jedi Outcast to to nie jest, ale jednak fajnie się gra. Ostatnio dwojkę sobie kupiłem i w nią gram![]()
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Koper pisze:No właśnie o The Force Unleashed mi chodziło, chyba już nawet dwójka wyszła i ona na bank jest na PC, ale recenzje miała raczej średnie, stąd pytałem czy warto w ogóle. Jest tam w walkach na miecze świetlne i stosowaniu Mocy choć połowa tego funu co w Outcast?Wojtek pisze:Przecież jest na PC i tak naprawdę to TFU to następca Jedi Knight, choć Jedi Outcast to to nie jest, ale jednak fajnie się gra. Ostatnio dwojkę sobie kupiłem i w nią gram![]()
jedynkę pszeszedłem na PS3, potwierdzam mega !

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No i widzicie, jaką dyskusję rozpocząłem, miast rozmawiać o cyckach nieletnich Niemek. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ta dyskusja też jest kontynuowana w odpowiednim dziale, z największym znawcą niemieckich cycków na forumDanielosVK pisze:No i widzicie, jaką dyskusję rozpocząłem, miast rozmawiać o cyckach nieletnich Niemek.