Jeff Russo
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Jeff Russo
Mocno klasyczny score i klimatyczny, jak Alien. Ale długość to już przesada. Godzina takiego grania to byłby max.

Jak mam tu spędzić dwie godziny, to tylko po serialu, ale sprawdziłem dwa pierwsze oraz ostatni kawałek i jest git. Fajnie, że powrócił temat Bernarda i ogólnie jest herrmannowsko 
https://filmmusic.pl/artykuly/cape-fear ... a-strachu/
Artykuł Wawrzyńca o temacie Cape Fear, choć jak dla mnie zabrakło wzmianki o tym kawałku
youtu.be/l8aAv-m_KmQ
Artykuł Wawrzyńca o temacie Cape Fear, choć jak dla mnie zabrakło wzmianki o tym kawałku
youtu.be/l8aAv-m_KmQ
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, najmocniej przepraszam.
A to jest w ogóle w Army of Darkness zamierzonie wykorzystane i czy Herrmann jest wymienione w creditsach?
A w ogóle to score Jeffa Russo przesłuchałem już z trzy razy. I choć tak jest on na tego typu granie za długi, to jest bardzo solidna ścieżka dźwiękowa. Zresztą już podczas Festiwalu Muzyki Filmowej w Krakowie Russo nam trochę o tym scorze powiedział. Ale, że będzie on aż tak klasyczny to się nie spodziewałem i jestem pozytywnie zaskoczony.
Co więcej ten artykuł to tylko początek: Tygodnia Jeffem Russo na Filmmusic.pl! To nie koniec, a dopiero początek!
A w ogóle to score Jeffa Russo przesłuchałem już z trzy razy. I choć tak jest on na tego typu granie za długi, to jest bardzo solidna ścieżka dźwiękowa. Zresztą już podczas Festiwalu Muzyki Filmowej w Krakowie Russo nam trochę o tym scorze powiedział. Ale, że będzie on aż tak klasyczny to się nie spodziewałem i jestem pozytywnie zaskoczony.
Co więcej ten artykuł to tylko początek: Tygodnia Jeffem Russo na Filmmusic.pl! To nie koniec, a dopiero początek!
#WinaHansa #IStandByDaenerys