Daniel Pemberton
Re: Daniel Pemberton
Po efektach go poznamy, myślę, że będzie symfonicznie, wszak to jego "Maximalist score ever", choć elementy elektroniki czy rocka też mogą występować, co po takiej zapowiedzi raczej nie powinno dziwić, to nie fantasy z lat 80 i mamy rok jaki mamy, choć akurat Daniel lubi oldschool i będzie to jego pierwszy taki film w karierze, ale ma już na koncie reimaginację innego klasyka z lat 80 The Dark Crystal, gdzie mimo, iż film był utrzymany w duchu oryginału Hensona, to Daniel i tak muzycznie zaproponował swoją wizję, a tu mamy całkowicie nową produkcję ze świata Mattela.
Daniel nie powróci do Enola Holmes 3, no ale chyba nie ma co się dziwić widząc jego napięty grafik na ten rok. Za score mają odpowiadać niejacy Aaron May i David Ridley.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Właśnie, co z tym przeze mnie WIELCE oczekiwanym "Project Hail Mary"? Z chęcią bym założył osobny temat dla score'u, a tu na razie nic o jego wydaniu nie ma. A sam film w tym tygodniu wchodzi do kina.
Plus muszę się przyznać, że co do innego projektu Daniela, to nie mogę uwierzyć, że stąd się dowiedziałem, że Jared Leto będzie grał Szkieletora.
youtu.be/YwMsGYvRqwo
Plus muszę się przyznać, że co do innego projektu Daniela, to nie mogę uwierzyć, że stąd się dowiedziałem, że Jared Leto będzie grał Szkieletora.
youtu.be/YwMsGYvRqwo
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O wow, jest nawet zestaw LEGO, ale ciągle nie ma informacji i soundtracku, a chcę temat zakładać.

Plus Michael Giacchino widział film i był zachwcyony z tego co pisał na swoich social mediach.

Plus Michael Giacchino widział film i był zachwcyony z tego co pisał na swoich social mediach.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Przed filmem mają polecieć pierwsze zapowiedzi Spajdiego i Diuny.
Wychodzi za tydzień. 38 utworów.Wawrzyniec pisze: ↑wt mar 10, 2026 22:19 pmWłaśnie, co z tym przeze mnie WIELCE oczekiwanym "Project Hail Mary"? Z chęcią bym założył osobny temat dla score'u, a tu na razie nic o jego wydaniu nie ma. A sam film w tym tygodniu wchodzi do kina.
https://open.spotify.com/prerelease/52X ... dLCXkH9Nqg