Pierwsze pół roku od Daniela zapowiada się ciekawie, w marcu "Project Hail Mary", w kwietniu "Drama" z Pattinsonem i Zendaya, a w czerwcu "Masters of the Universe" Jak pisze sam na twiterze "my most maximalist score ever".
Go go! Power Pemberton! Chociaż jeżeli pisze, że "Maximalist score ever" to może też być mocno rockowy! Zobaczymy co to będzie, chociaż naturalnie ja czekam przede wszystkim na "Projcet Hail Mary".
UWAGA ZWIASTUN ZAWIERA ZBYT DUŻO SPOILERÓW ODNOŚNIE FABUŁY!!!
Ja czytałem książkę (ten sam autor co napisał Marsjanina) i bardzo mi się podobała. I teraz oglądam zwiastun i dokładnie tak sobie to czytając książkę wyobrażałem. Plus widzę dwójkę utalentowanych osób jako reżyserów i Daniel Pemberton jako kompozytor. To może się udać, to musi się udać!
Plus widzę dwójkę utalentowanych osób jako reżyserów i Daniel Pemberton jako kompozytor. To może się udać, to musi się udać!
A do tego za scenariusz odpowiada Drew Goddard, a za zdjęcia Greig Fraser! To wszystko wystarczy by iść na film bez potrzeby oglądania zwiastuna i pierwsza zapowiedź, której już w sumie nie pamiętam w zupełności mi wystarczyła.