Już nie dobijaj Henrykaqnebra pisze: ↑pt paź 10, 2025 22:12 pmWidzę jest na trackliście taki rodzynek:Więc czemu by nie, dam poprzednią wersję z Battlefield 4, tak dla porównania:23. Battlefield 6 “Warsaw” Theme (From “Battlefield 6″/Score)
youtu.be/wp1o1FIt7bs
Henry Jackman
Re: Henry Jackman
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Ok. Wersja motywu z Battlefield 2042 od Hildur jest lepsza niż to, co zrobił Heniu do Battlefield 6.
Po prostu się zastanawiam dlaczego. Dwie gry, jedna z nich to wręcz cała seria, obydwie z wieloletnią tożsamością muzyczną, obydwie obsługiwane przez tabun kompozytorów, którzy zachowali idee wprowadzone na początku. W obydwu zostaje zatrudniony Henryk, w jednej całkowicie usuwa tą tożsamość, przy drugiej jakimś cudem ostają się jej elementy. Obydwie stają się standardowym RCP.
Po prostu się zastanawiam dlaczego. Dwie gry, jedna z nich to wręcz cała seria, obydwie z wieloletnią tożsamością muzyczną, obydwie obsługiwane przez tabun kompozytorów, którzy zachowali idee wprowadzone na początku. W obydwu zostaje zatrudniony Henryk, w jednej całkowicie usuwa tą tożsamość, przy drugiej jakimś cudem ostają się jej elementy. Obydwie stają się standardowym RCP.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Och, zapomniałem, jak bardzo lubiłem ten kawałek. Dzięki za jego przypomnienie!qnebra pisze: ↑pt paź 10, 2025 22:12 pmWidzę jest na trackliście taki rodzynek:Więc czemu by nie, dam poprzednią wersję z Battlefield 4, tak dla porównania:23. Battlefield 6 “Warsaw” Theme (From “Battlefield 6″/Score)
youtu.be/wp1o1FIt7bs
Aż się boję słuchać score'u Jackmana, chociaż szczerze i ten od Hildur był dla mnie straszny.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Po zagraniu w kampanię dałem jeszcze raz szansę i słuchało się nieco lepiej, a momentami potrafiło być wręcz przebojowo, ale ta aranżacja nadal boli...
A tu updejt tematów z całej serii.
youtu.be/WS8jqDHl3aQ
A tu updejt tematów z całej serii.
youtu.be/WS8jqDHl3aQ