Hans Zimmer
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Hans Zimmer
Właściwie to dlaczego na Amazon Prime są widoczne pozycje, których nie da się obejrzeć w Polsce?
Np. nowy Hiszpański serial o Zorro, który był ponoć emitowany w jakiejś polskiej tv a na Prime jest widoczny ale niedostępny ...

Np. nowy Hiszpański serial o Zorro, który był ponoć emitowany w jakiejś polskiej tv a na Prime jest widoczny ale niedostępny ...

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John 

Tylko on, Elton John

Hansik solo potwierdzony oficjalnieAdam pisze: ↑pt sie 08, 2025 14:46 pmTo może być zgniatacz - pierwszy od aż 13 lat film Brooksa jednocześnie też wg. jego scenariusza i z gwiazdorską obsadą.
Pytanie czy Hansik został zaproszony do kolejnej - szóstej (!) - współpracy, bo nie ma nigdzie infa, czy wybrano już kompozytora...
No i ci Fleetwoodzi w zwiastunie <3
youtu.be/I8N2xq1I1fM

NO CD = NO SALE
						- galljaronim
- John Powell
Wygląda na to, że na koniec tego roku szykują wydanie The Prince of Egypt. Biorąc pod uwagę, że Hybrid pracuje głównie nad  rozszerzonymi wydaniami Hansa, to w tym przypadku tylko ten tytuł przychodzi mi do głowy. Książę Egiptu posiada dwa różne muzyczne zakończenia. 

bezpłatny host plików graficznych

bezpłatny host plików graficznych
no i to by było najwazniejsze obok "Ligi" rozszezenie z lat 90 jak do tej pory.
oby to był ten tytuł

oby to był ten tytuł

NO CD = NO SALE
						- galljaronim
- John Powell
Zgadza się. Ja bym dodał jeszcze do listy niewydanych lub wydanych dosyć skąpo, w formie suit takie tytuły jak Żona Pastora, Ptaszek na uwięzi czy Fan.
Ja myślę, że to o czym pisze Hybrid, to właśnie Książę Egiptu. Pamiętam, że na dodatkowym wydaniu collector's edition zakończenie posiadało alternatywne wersję. Filmowa wersja była cytatem z Deliver Us Stephena Schwartza, natomiast ta z bonusowej płyty zawierała temat Hansa.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czyli Ella McCay zagra Emmę Mackey w filmie Emma Mackey z muzyką Hansa Zimmera?Adam pisze: ↑śr paź 22, 2025 10:19 amHansik solo potwierdzony oficjalnieAdam pisze: ↑pt sie 08, 2025 14:46 pmTo może być zgniatacz - pierwszy od aż 13 lat film Brooksa jednocześnie też wg. jego scenariusza i z gwiazdorską obsadą.
Pytanie czy Hansik został zaproszony do kolejnej - szóstej (!) - współpracy, bo nie ma nigdzie infa, czy wybrano już kompozytora...
No i ci Fleetwoodzi w zwiastunie <3
youtu.be/I8N2xq1I1fM
#WinaHansa #IStandByDaenerys