Mick Giacchino
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Mick Giacchino
Dostałem wiadomość, że Załoga Rozbitków jest w magazynie ale Smoka jeszcze nie ma a to on miał wcześniej premierę 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

W weekend sprawdziłem tylko kilka ostatnich utworów z drugiego CD i jakościowo nadal trudno powiedzieć, bo nie katowałem zbytnio albumu elektronicznego, ale poprawa jakby była, albo to przesiadka z laptopa na sprzęt grający, choć nadal słychać, że nie jest to brzmienie Star Wars do jakiego przyzwyczaił nas Williams, ale wiadomo, że orkiestra nie była tu +100, choć skład nadal był spory. Czasów nie ma nigdzie zapisanych, toteż trzeba sprawdzać na żywca, ale przewinąłem całe CD2 i wszystko zgadza się z wersją elektroniczną. Układ na CD1 jest też sam tylko tu na sam początek dano kawałek The Kids' Suite, którego w wydaniu elektronicznym nie było, bo ukazał się oddzielnie jako singiel.
EDIT
Porównałem "At Attin Down the Hatches" i jednak na CD brzmi to zdecydowanie lepiej
EDIT
Porównałem "At Attin Down the Hatches" i jednak na CD brzmi to zdecydowanie lepiej

Thx! poczekam aż stanieje i wezmę. a jak już nie będzie, to nie będę płakał.
przeszkadza mi w tym głównie właśnie to ubogie brzmienie małej orkiestry.
przeszkadza mi w tym głównie właśnie to ubogie brzmienie małej orkiestry.
NO CD = NO SALE
Skład orkiestry z książeczki sięga pod setkę, czyli raczej normalny, no i teraz to słychać 

- lis23
Brałbym ale pobrali mi już kasę z Ark i to już jest a nie ma Smoka Powella i gdyby ten Smok był też na Amazonie to bym anulował zamówienie a tak to nie wiem, czy mogę anulować częściowo?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Zawsze to lepiej, niż 50 baksów + przesyłka i cło z Ark

https://arksquare.net/detail.php?cdno=RBCP-7477
A nie możesz anulować całego zamówienia i jeszcze raz zamówić samego Smoka?
- lis23
Niedawno do nich pisałem i odpisali mi, że jest Giacchino ale nie ma Powella ( choć premiera była 1 października ), chętnie bym wziął zamiast Nicka Wicked Powella ale nie wiem jak to opisać, zwłaszcza, że ja piszę po polsku i Oni to pewnie tłumaczą sobie w necie lub przez AI 
No i też nie wiadomo, czy Wicked jest dostępne bo w tym sklepie nie pisze, czy dany soundtrack jest na stanie, czy też go nie ma

No i też nie wiadomo, czy Wicked jest dostępne bo w tym sklepie nie pisze, czy dany soundtrack jest na stanie, czy też go nie ma

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Bez obaw, tam kupuje tylko LisuMystery pisze: ↑wt paź 07, 2025 10:01 amZawsze to lepiej, niż 50 baksów + przesyłka i cło z Ark![]()
https://arksquare.net/detail.php?cdno=RBCP-7477

Mozna to dostać i za 90 zł, ale dla mnie to za drogo - są granice szaleństwa dla pewnych nazwisk, za tyle to się kupuje limity z LaLi.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
ale będzie, trzeba poczekać, Sinners dostałem za 61 zł.
a jak nie będzie, to jak pisałem, nie będę płakał po tym tytule.
a jak nie będzie, to jak pisałem, nie będę płakał po tym tytule.
NO CD = NO SALE