Bear McCreary
Re: Bear McCreary
Dlaczego problemy? Od samego początku zapowiadali, że CD wychodzi 29 listopada i póki co nic się w tej kwestii nie zmieniło.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +

1. The Skye Boat Song (Revolutionary Version) – Sinéad O’Connor (3:35)
2. War Is Inevitable (3:39)
3. Changed History (5:41)
4. Ticonderoga (2:30)
5. Ian and Rachel (4:28)
6. Saratoga (4:50)
7. Off to Work (2:57)
8. A Dying Kinsman (2:47)
9. A Home for Bree and Roger (3:46)
10. What Awaits Us in Paradise (4:37)
11. A Soldier’s Return (5:19)
12. Tha mi Sgìth ‘n Fhògar Seo (feat. Griogair Labhruidh) (3:23)
13. Ave Maria (feat. Caitríona Balfe) (2:19)
14. The Skye Boat Song (Fife and Drum Version) (feat. Raya Yarbrough and Griogair Labhruidh) (1:50)
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Bear ponownie u reżysera Happy Death Day i Freaky, premiera 11 kwietnia i o dziwo to tyle, jeśli chodzi o przyszłe projekty Beara, bo jak na razie nie widać nic innego na horyzoncie...
youtu.be/tZoNPCc-2Vw
youtu.be/tZoNPCc-2Vw
Co z kontynuacjami? Czy podmienią go w 3. sezonie "Fundacji"? Podejrzewam, że nie. Zatem w tym roku czekamy na "Fundację 3", która była kręcona w Polsce, m.in. Świątynia Opatrzności Bożej, Muzeum Polin, Pergola i okolice Hali Stulecia we Wrocławiu, Narodowe Forum Muzyki we Wrocławiu, NOSPR w Katowicach.
Fundacja to bardziej jego minionki, ale niech będzie. Myślałem, że po Godzilli jego hollywoodzka kariera w końcu ruszy na dobre, ale nie, 6 lat później i nadal robi tylko dla znajomych i to z nie najwyższej półki, widać ciężko się wyzbyć plakietki kompozytora serialowego, a co do posuchy w tym roku, to najpewniej skupia się bardziej na koncertowej trasie.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Bo koleś właśnie rusza w trasę i przez jakiś czas będzie koncertował - pewnie dlatego nie brał nic ostatnimi czasy.Mystery pisze: ↑wt mar 25, 2025 17:25 pmBear ponownie u reżysera Happy Death Day i Freaky, premiera 11 kwietnia i o dziwo to tyle, jeśli chodzi o przyszłe projekty Beara, bo jak na razie nie widać nic innego na horyzoncie...
youtu.be/tZoNPCc-2Vw
Będzie nawet koncertował w Polsce w 2 dzień świąt Wielkanocnych.

Na co zwróciłem uwagę w moim kolejnym pościeBo koleś właśnie rusza w trasę i przez jakiś czas będzie koncertował - pewnie dlatego nie brał nic ostatnimi czasy.
Będzie nawet koncertował w Polsce w 2 dzień świąt Wielkanocnych.

A Drop ukaże się 11 kwietnia.

1. Drop Main Title 02:23
2. Palate 02:34
3. Security Camera 03:34
4. Initial Endeavor 02:53
5. Out of Range 05:00
6. Prelude to a Kiss 02:41
7. Tip for Hope 02:02
8. Scars from the Past 02:09
9. Domestic Violet 01:41
10. Yahtzee 02:00
11. Home Invasion 07:15
34:12
Najsłabszy McCreary od dawien dawna, sam underscore i atmosfera i najlepiej przeskoczyć od razu do ostatniego tracka, gdzie wreszcie coś się dzieje, choć też bez większego szału, także nie tym razem Misiek.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Bear pochwalił się, że robi nowy serial Starz, prequela Outlandera, "Blood of My Blood" (premiera w sierpniu), oraz powróci w drugim sezonie Percy Jackson (grudzień).
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To i ja potwierdzam, że prawda i mam nauczkę, aby najpierw czytać forum, a potem słuchać soundtracki.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Bear McCreary - Godzilla: King of the Monsters (Complete Score) 7.1 Surround!!! 10GB!!!
wypatrzyłem w sieci, sprawdzał ktoś

wypatrzyłem w sieci, sprawdzał ktoś