Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
dokładnie
a z Banosem po prostu był wymóg ze względów podatkowych - na takiej samej zasadzie do jednych Szybkich i Wściekłych wskoczył Vidal zamiast Tylera.
a z Banosem po prostu był wymóg ze względów podatkowych - na takiej samej zasadzie do jednych Szybkich i Wściekłych wskoczył Vidal zamiast Tylera.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A ten super wkład wokalny Zimmera juniora to nie będą aby te szepty na początku utworu "Fafnir's Orchard"? Tyle to i ja bym mógł "zaśpiewać"
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Jako, że ma credits w każdym odcinku, to może chodzi o kawałek z napisów końcowych?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale tam jest chór.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Bardziej mi to brzmiało jak wokalizy.
youtu.be/cKQp6nNhtuk
Drugi wokalista Raul Vega tak pisze na swoim insta.
I’m humbled to announce a career first of being the Feautured VOCALIST for Zack Snyder’s Norse Mythology series TWILIGHT OF THE GODS!
Every grunt, growl, howl, snarl and chant, (including in this epic main title) was provided by yours truly. Working with Hans, Omer and Steven to create an entirely new language inspired by old Norse, and really developing a weird texture for this score was a wild ride and I’m so excited for you to watch the show and listen to the score (available now wherever you get your music).
youtu.be/cKQp6nNhtuk
Drugi wokalista Raul Vega tak pisze na swoim insta.
I’m humbled to announce a career first of being the Feautured VOCALIST for Zack Snyder’s Norse Mythology series TWILIGHT OF THE GODS!
Every grunt, growl, howl, snarl and chant, (including in this epic main title) was provided by yours truly. Working with Hans, Omer and Steven to create an entirely new language inspired by old Norse, and really developing a weird texture for this score was a wild ride and I’m so excited for you to watch the show and listen to the score (available now wherever you get your music).
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po pierwsze w przypadku Newmana to "bachora", bo to jest córka.
Po drugie ja nigdzie nie napisalem, że udział Zimmera juniora jest ekstra. Plus jednak chyba jest jakaś różnica między pomocą przy załatwieniu pracy kompozytora przy topowym projekcie, od zatrudnienia przy swoim projekcie, trochę śpiewania i szeptania?
A w ogóle w ten nordycki soundtrack Hansa & Co. muszę się wgryźć, aby go lepiej ocenić. Ale w sumie po dwóch razach takiego grania oczekiwałem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
OK, ale jakoś nie obstawiałbym, że to jest Jake Zimmer.
Choć cholera go tam wie.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Dosłownie pisze na miniaturce "music by Hans Zimmer & Lorne Balfe", więc tak, robił przy nowym Dragon Age
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
To było moje zdziwienie bo o tym nie słyszałem ale może dlatego, że już od lat nie śledzę tego, co robi Hans Zimmer?
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na razie tylko Balfe reklamuje to na swoich social mediach.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Rafa Nadal zakończył dziś oficjalnie karierę a w video z nagraniem gdzie tłumaczy decyzje leci cały „Time” Hansika. Filmik obejrzały już miliony ludzi, i kolejni jeszcze obejrzą. Zakładam oczywiście, że Rafa zadbał o użycie utworu zgodnie z prawem, czyli go wylicencjonował, no bo to nie Polska, a poważna firma.
#FUCKVINYL
Oscarów i tu raczej nie będzie Typowy Steve McQueen, soundtrack 36 min, z czego 18 minut scoru Hansa i 18 minut jazzu i piosenek Britella. Dobre, panowie mieli robić Króla Lwa, a zrobili Blitz Film 22 listopada na Apple.