Tutaj rozmawiamy o każdej muzyce poza filmową: projekty kompozytorów niezwiązane ze światem filmu i gier komputerowych, inne gatunki muzyczne i inni twórcy.
Wolałbym dvd-audio jeśli już mógłbym wybierać, bo mają fajne pudełka. Ale poczekajmy aż Soule odkryje Amerykę.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Ale w czym tu odkrywać Amerykę, mało kto ma odtwarzacze do SACD, a DVD-Audio to też często tylko na PC, także ma oferować płyty, których prawie nikt nie będzie w stanie odtworzyć
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln
Same problemy jak widzę. Niech wyda dwie płyty w jednym pudełku. Albo część na CD i jakiś limit na DVD. Ci którzy nie mają czytników to niech sobie ściągają gołe pliki.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Partanina. Co Ci szkodzi, że będzie limit na DVD? Bo będziesz musiał mieć obie wersje?
Mnie to by nie przeszkadzało, pytanie czemu Tobie akurat tutaj przeszkadza brak SACD/DVD-A, nie widziałem, żebyś latał po każdym temacie i mówił, że lipa bo tylko CD, a ceny często wyższe, tutaj za $15 będzie i CD i jeszcze za free link do 24-bit/96 kHz, taki Hobbit miał wydanie CD droższe i za wydanie 24-bit/44,1 kHz trzeba było dodatkowo zapłacić kolejne $22 (i to oczywiście też w postaci FLACów, bo SACD/DVD-A nie ma), to zamiast tam narzekać to tutaj trujesz dupę
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln
W tym przypadku mnie wnerwia, bo jest wybór i akurat jak wolę lepszy dżwięk to jest tylko do zassania. Ja chcę lepsze wydanie na nośniku, z książeczką itp. Bardzo fajnie, że daje możliwość zassania, ale czuję pewien niesmak jak w przypadku fundacji Maciuś.
Zbieranie kasy się właśnie zakończyło i Soule zebrał ostatecznie ponad 120 tysięcy dolarów, a początkowo tylko 10k planował, później dał nowy cel 100k i płytka ma być nagrywana na Skywalker Ranch i ma być znacznie większy rozmach
Templar pisze:później dał nowy cel 100k i płytka ma być nagrywana na Skywalker Ranch i ma być znacznie większy rozmach
Co tak mało? Niech będzie to 1mln i później ufunduje jednemu z wpłacających jakiś fajny sprzęt audio. Może się wówczas dorzucę.