Czego ostatnio słuchaliście? Wersja niefilmowa
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na początku myślałem, że padnę. Potem wybuchnąłem śmiechem. A teraz to za przeproszeniem chyba mnie ku**ica potelepie, gdyż jak sobie pomyślę ile śmiechu i szyderstw było i jest ze mnie w związku z "The Thin Red Line", a fakt, że Adam nazywa "Modern Talking" Megakultem i nie widzi w tym ani krzty kiczu, to jakoś mniej zainteresowania wzbudza
A więc dla przypomnienia, sprawa prezentuje się tak:

LOL, Epic Fail
Litości

Megakult, zero kiczu.
Trochę to jak dla mnie kontrowersyjne, ale pewnie tradycyjnie się nie znam i nie mam pojęcia

A więc dla przypomnienia, sprawa prezentuje się tak:

LOL, Epic Fail

Megakult, zero kiczu.
Trochę to jak dla mnie kontrowersyjne, ale pewnie tradycyjnie się nie znam i nie mam pojęcia

#WinaHansa #IStandByDaenerys
przeczytaj moje posty z Bucholcem dobrze, bo widać nie zrozumiałeś
nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi i tyle.. napisałem co sobie ostatnio przypomniałem i tyle. nie będę introwertykiem udającym jak Bucholc że to syf i niby nic nie znam.. a po chwili wychodzi że jednak słuchał i sporo zna.. z Tobą Wawrzyniec jest to samo w przypadku tego zespołu i tyle..
wracając do fotki którą zapodałeś.. taka była wtedy moda wyobraź sobie.. i co masz ich za to piętnować? jak mam się czepiać to...
Twój Hansu w czerwonych dżinsach za wiele się nie rożni, mimo że ubrał je 25 lat po tym jak Moderni się tak ubierali

dziś MD to oldskul i już, ale przypomnieć sobie mozna.. najbardziej śmieszą mnie teksty (w tym dziennikarzy) którzy 15 lat pisali na temat takiej czy takiej muzy superlatywy a dziś piszą że to niby wielki kicz... moda się zmienia i tyle.. i błagam nie wklejaj tej Cienkiej wszędzie znów.. dość że parę tygodni wszyscy mieliśmy spokój z Twoją najlepszą muzyką filmową w histori wszechświata?
zlituj się i daj nam dłużej tego spokoju 
co do mojego słowa megaklut - TAK to jest dziś produkt kultowy choć może to być zaskakujące i nawet dla mnie czasem jest.. Dlaczego? napisałem wyżej w rozmowie z Bucholcem
zespół wszedł w świadomość ludzi, jego utwory też, zna i kojarzy ich sporo każdy poczynając od dzieci do staruszek. to że dziś trąci myszką.. cóz, mode się zmienia.
PS : wejdź do oftopu - we wszystkich ankietach tam wygrywasz
jesteś uwielbiany bardziej niż ja i Dziekan 

wracając do fotki którą zapodałeś.. taka była wtedy moda wyobraź sobie.. i co masz ich za to piętnować? jak mam się czepiać to...

dziś MD to oldskul i już, ale przypomnieć sobie mozna.. najbardziej śmieszą mnie teksty (w tym dziennikarzy) którzy 15 lat pisali na temat takiej czy takiej muzy superlatywy a dziś piszą że to niby wielki kicz... moda się zmienia i tyle.. i błagam nie wklejaj tej Cienkiej wszędzie znów.. dość że parę tygodni wszyscy mieliśmy spokój z Twoją najlepszą muzyką filmową w histori wszechświata?

co do mojego słowa megaklut - TAK to jest dziś produkt kultowy choć może to być zaskakujące i nawet dla mnie czasem jest.. Dlaczego? napisałem wyżej w rozmowie z Bucholcem

PS : wejdź do oftopu - we wszystkich ankietach tam wygrywasz

NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Adam Krysiński pisze:nie będę introwertykiem udającym jak Bucholc że to syf i niby nic nie znam.. a po chwili wychodzi że jednak słuchał i sporo zna..
Nie słuchał, a słyszał. I nie znam sporo. Co to znaczy sporo? 2-3 piosenki to sporo

Mnie się zdaje, Adam, że próbujesz ludziom wmawiać MT, żeby usprawiedliwić swoją fascynację tym kiczem.z Tobą Wawrzyniec jest to samo w przypadku tego zespołu i tyle..

dziś MD to oldskul

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Moda się zmienia, ale Modern Talking zawsze uważani byli za kicz. Nawet wtedy kiedy dopiero zaczynali grać.Adam Krysiński pisze:dziś MD to oldskul i już, ale przypomnieć sobie mozna.. najbardziej śmieszą mnie teksty (w tym dziennikarzy) którzy 15 lat pisali na temat takiej czy takiej muzy superlatywy a dziś piszą że to niby wielki kicz... moda się zmienia i tyle..

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: