KONIEC MUZYKAFILMOWA.PL ???
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Po prostu CBA wkroczyło do domu Łukasza W. (nie mylić z Babuchem). Został zatrzymany w wyniku podejrzenia o branie łapówek od agenta Joe'go Hisaishi. Brał kasę a potem walił po pięć gwiazdek dla każdej partytury. Teraz podobno ścigają Mefisto - za Newmana oczywiście. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
i zielone spodnie Hansa!dziekan pisze:Kiedys trąbili w wiadomosciach,że probowal przemycic Camele niebieskie i Wicki czerwone,ale odkrył sie przed strażą graniczną bo miał na sobie szpanerską koszulke Zimmera

ale za Camele niebieskie to tylko podobno idzie dostać obie części "Madagascaru" - nie wiem czy to prawda, ale takie mnie słuchy doszły.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Fanboy powinien się upodabniać do idola:

spodnie zielone, koszulka z bohaterem filmu z muzyką Hansa, czerwona czapeczka z daszkiem. Wskazane jest częste używanie słów "You know" oraz komplementowanie Johna Powella i HGW.

spodnie zielone, koszulka z bohaterem filmu z muzyką Hansa, czerwona czapeczka z daszkiem. Wskazane jest częste używanie słów "You know" oraz komplementowanie Johna Powella i HGW.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Widzę, że jak CBA się za Wawrzyńca wzięło, to dziekan już się nie boi, że mu podpadnie i Hansa obgaduje.dziekan pisze:Szczerze?
Na 100% byl lekko podpity to moge zagwarantowac bo innej opcji nie ma po co na taki badziew sie zdobyl

- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Re: KONIEC MUZYKAFILMOWA.PL ???
Ten temat będzie dobry chyba - otóż mieliśmy ostatnio małą przerwę techniczną, ale już działamy w nowej szacie
Nie wszystko jeszcze co prawda jest na swoim miejscu, a i prace jeszcze jakiś czas będą trwały, ale zapraszamy - szczególnie, że w chwili obecnej trwa taki powrót do przyszłości z drobnym odświeżaniem biblio-, czy też raczej płytoteki 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie serdecznie zapraszamy na stronę
Komentarze mile widziane, gdyż podczas inwentaryzacji, wszystkie, poszły się ... no wiadomo co
I jak Mefisto słusznie zauważył, ciągle porządki trwają i jeszcze nie wszystkie recenzje wróciły na swoje miejsce. Z moich np. są na razie tylko trzy, ale jakby co jest już recenzja "Inception"
A więc jakby użytkownicy Facebooka mogą spokojnie dodać ją do ulubionych 

I jak Mefisto słusznie zauważył, ciągle porządki trwają i jeszcze nie wszystkie recenzje wróciły na swoje miejsce. Z moich np. są na razie tylko trzy, ale jakby co jest już recenzja "Inception"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Forum cały czas "na zaproszenie"?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Muszę przyznać, że ładnie to wygląda. Lepiej niż wcześniej. 
Życzę szybkiego uzupełnienia brakujących tekstów. Jakby co mogę dorzucić się do puli moją najlepszą recką w karierze, Toxic Tunes From Tromaville

Życzę szybkiego uzupełnienia brakujących tekstów. Jakby co mogę dorzucić się do puli moją najlepszą recką w karierze, Toxic Tunes From Tromaville

Już poprzednia wersja, była chyba najładniejszą stronką takiej tematyki w internecie, no ale teraz to już zakozaczyliście
Może pora i tu zmienić tą szarość dnia codziennego 

Ładnie, tylko na górze powinny być chyba najnowsze recenzje? Ale ładnie, przynajmniej przeczytałem bardzo dobra recenzję "Waterworld"-u 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na razie każda recenzja jest najnowsza
Każda przenoszona stara recenzja, staje się najnowszą i daje także szansę, aby użytkownicy mogli się zapoznać z biblioteką recenzji.

#WinaHansa #IStandByDaenerys